Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia. Mutare importantă! Fostă şefă a Pro TV, la conducerea Observatorului de la Antena 1

 
EXCLUSIV Paginademedia. Mutare importantă! Fostă şefă a Pro TV, la conducerea Observatorului de la Antena 1

EXCLUSIV Paginademedia. Mutare importantă pe piaţa media. Anca Budinschi, o fostă şefa a Pro TV, se alătură postului Antena 1. Va conduce Observatorul. 

Publicitate

Budinschi, care a fost mulţi ani director în Pro TV şi pentru scurtă vreme director de programe la Prima TV, a preluat coordonarea principalei emisiuni de ştiri de la Antena 1. 

Anca Budinschi vine pe poziţia ocupată până acum de Gabriel Hizo. Conform informaţiilor Paginademedia.ro, acesta din urmă va avea un alt rol în grupul Intact. 

Angajaţii Antenei 1 au fost anunţaţi deja printr-un mesaj intern de această mutare. Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii postului au confirmat fără a da alte detalii. 

Anca Budinschi are o experienta de peste 20 de ani in televiziune. La Pro TV a fost, de-a lungul timpului, director executiv, director general si director de programe.

În 2012 ea a preluat funcţia de director general al Pro TV de la Costi Mocanu. În noiembrie 2013, ea a fost numită director executiv, iar funcţia de director general a fost preluată de Aleksander Cesnavicius. Ea a părăsit Pro TV în 2014.

A fost director ProFM între 1993-1999, director Mediafax TV (1999-2002), director Stirile Pro TV (2002-2003), director programe ProTV (2003-2012), CEO Pro TV 2012-2013.

În toamna anului trecut s-a alăturat Prima TV, unde a fost director de programe până de curând. 


Citeşte şi: Un fost director Pro TV va conduce programele Prima TV. Marketingul, coordonat tot de un un fost şef din Pro


Citeşte şi: Costi Mocanu, numit senior vicepreşedinte la Voyo


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dacă va scoate digi faceti rating nimic

  Asta in visele tale. Ha ha ha ! Asa zicea lumea de Telekom ca scoate Pro TV. Dar teapa. Ha ha !
 • În rest 2 3 rating

  Cum are Antenuta Zero 2 3 rating vara asta in fiecare zi. Apropo, 2 3 rating la Pro X. Nu Pro TV postacule.
 • meciurile care conteaza sunt la antene. voi o sa dati meciuri fara valoare si fara audiente. despre ce vorbim aici? nu dai steaua, nu dai nationala, inseamna ca nu prea faci audiente. doar sarbu va mai salveaza.

  Ce visezi postac ? Nu faci audiente ? Uite ca finala de aseara a avut pe comercial 15.8 puncte de audiență și 56.2% share. Peste finala Bucatarii Zero. Ce visezi tu ca nu faci audiente ?
 • Deci fără meciuri de calificare cumpara

  Pai foarte bine postac. Calificari MEREU au audiente zero. De ce sa dai bani degeaba ca Antenuta ? Poate vedem ca se califica Romania. Unde vezi meciurile Romaniei ? La Pro TV, nu Antenuta. Ha ha ha !
 • meciurile care conteaza sunt la antene. voi o sa dati meciuri fara valoare si fara audiente. despre ce vorbim aici? nu dai steaua, nu dai nationala, inseamna ca nu prea faci audiente. doar sarbu va mai salveaza.
 • asta e discutie pentru barbati. Tu mergi si joaca-te cu galetusa printre timesheeturi, mediaplanuri si targheturi. Lasa oamenii importanti sa discute despre audienta pro teleului in scadere.
  Doar sarbu ii mai salveaza.

  Unde visezi tu scadere la pro postacule ? Vad ca Antenuta a scazut vara asta la 2-3 rating comercial. Nu ceri audientele postac ?

  Apropo. Pro TV a cumparat Euro 2024 si 2028. Plangi ! Parca ziceai ca nu mai avem meciuri la fotbal. Ha ha ha !
 • Va pleaca vedetele, va pleaca sefii si voi dati din gura degeaba. NIci macat meciurile nationalei nu le mai aveti. Chemati-l pe sarbu sa va salveze!

  Ce visezi postac ? Intre pe protv. Avem Euro 2024 si 2028. Plangi !
 • @cristian cocoshel - asta e discutie pentru barbati. Tu mergi si joaca-te cu galetusa printre timesheeturi, mediaplanuri si targheturi. Lasa oamenii importanti sa discute despre audienta pro teleului in scadere.
  Doar sarbu ii mai salveaza.
 • @Cristian: Asta este unul dintre motivele pentru care eu comentez destul de rar pe aici. Rating-ul si share-uri sunt absolut irelevante, daca statia TV de pe locul 1 a iesit in pierdere.

  Ce conteaza ca A1 e pe locul 1 cu 9 rating difuzand un episod din TCDU si Pro e pe locul 2 cu 8,9 rating difuzand Curierul a o suta mia oara, pentru cativa lei.
 • Mai comentaci, ca sunteti pro pro sau pro antena, nu conteaza. Pe la scoala nu ati trecut prea mult niciunul, exprimarea vorbeste de la sine. Este amuzant cum pomeniti voi de ratinguri, de share, de target comercial, folositi o terminologie care habar nu aveti ce inseamna. Faceti de ras breasla, ne faceti de ras pe toti cei care lucram in industria media-TV, incetati odata ca sunteti penibili cu aceste certuri infantile!

Trimite un comentariu

sus