Skip to main content

Un fost director Pro TV va conduce programele Prima TV. Marketingul, coordonat tot de un un fost şef din Pro

 
Un fost director Pro TV va conduce programele Prima TV. Marketingul, coordonat tot de un un fost şef din Pro

O fostă şefa din Pro TV se alătură postului Prima TV. Este vorba de Anca Budinschi, care va face parte din board-ul staţiei şi va deţine funcţia de director de programe, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Are o experienta de peste 20 de ani in televiziune. La Pro TV a fost, de-a lungul timpului, director executiv, director general si director de programe.

În 2012 ea a preluat funcţia de director general al Pro TV de la Costi Mocanu. În noiembrie 2013, ea a fost numită director executiv, iar funcţia de director general a fost preluată de Aleksander Cesnavicius. Ea a părăsit Pro TV în 2014.

„Ne bucuram ca o profesionista cum este Anca Budinschi a acceptat sa faca parte din noul proiect Prima TV. Într-un business cum este televiziunea este important sa reusesti sa aduci oameni valorosi, cu experienta in domeniu, iar Anca Budinschi face parte dintr-un grup restrans de persoane care pot avea o viziune noua.

Este un asset si cu siguranta va aduce plus valoare unui brand atat de important in piata de televiziune, cum este Prima TV”, a declarat Orlando Nicoara, membru al board-ului.

Marketingul Prima TV va fi coordonat tot de un om cu experienţă în Pro TV. Exte vorba de Viorela Mihai, fost director de marketing în Pro TV.

Prima TV a mai făcut o achiziţie cu vechime în Pro TV. Vocea legendară a postului TV - Bebe Cotimanis - a trecut la Prima TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Reamintim că tranzacţia Prima TV a fost finalizată recent, după câţiva ani de discuţii şi după ce ultimul pas legal - avizul CNA - a fost trecut în urmă cu trei săptămâni.

Prima TV a trecut la firma SC Clever Business Transilvania SRL. Societatea este deţinută de Adrian Tomşa (65%), Maria Nicoară (10%) şi Clever Media Network SRL (25%).


Citeşte şi: Vocea legendară a Pro TV devine vocea Prima TV. Bebe Cotimanis a schimbat postul


Citeşte şi: E oficial. Telenovela Prima TV s-a încheiat: CNA a aprobat trecerea licenţei la noul proprietar


Citeşte şi: Telenovela Prima TV. Contractul de vânzare a televiziunii a fost (în sfârşit) parafat. Cine e cumpărătorul?


Citeşte şi: EXCLUSIV. Oligarhul Vladimir Plahotniuc vrea să cumpere Prima TV. Cât oferă?


Citeşte şi: Prima TV a fost scoasă la vânzare de PwC. Pică dealul cu proprietarul Look? Ce spune Adrian Tomşa


Citeşte şi: Un nou pas în vânzarea Prima TV. Adunarea creditorilor a aprobat contractul de vânzare a postului


Citeşte şi: Schimbări majore la Prima TV. Postul lui Cristian Burci, preluat de Look TV


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    My 50 cents:

    Nu trebuie vânat un proiect care a rulat deja pe alte televiziuni, ci importate formate noi.

    - Spre exemplu, o emisiune bazată pe Big Brother: „Get the *** out of my house” (Fremantle/RTL5/ProSieben). La PrimaTV a rulat pe vremuri și Big Brother.

    - O franciză care a ocolit România a fost „Pop Idol”, sigur că „Fabrica de staruri”, „Românii au talent”, „Factorul X” și „Vocea” sunt asemănătoare, dar tocmai formatul „Idol” sau „Îngerul muzicii” nu a fost încă implementat, iar televizunea Fremantle cred că ar fi încântată să asiste PrimaTV în implementarea acestuia, iar România va descoperi încă o „voce de înger”.
  • Sabina Sabina
    Allex ,dar ai cumva idee cand va fi preluat Pro TV de catre noul propietar? Vad ca Prima TV are planuri mari .
  • Marian Marian
    Allex nu cred ca pro va pierde licenta va face o contra oferta .
  • Popescu Popescu
    Asta este cea mai buna stire din ultimii...multi ani! Profesionistii de nota 10 nu se pierd, ajung mereu in frunte indiferent cate obstacole intalnesc pe drum! Mult succes! Sper sa fiti lasate sa faceti ceea ce stiti voi cel mai bine : televiziune!
  • Allex Allex
    Prima mișcare importantă in materie de conținut. Prima Tv este în negocieri cu ITV Studios pentru a prelua drepturile The Voice în România. Se pate că Pro Tv ar putea pierde licența, asta în cazul în care nu va face o contra ofertă(ceea ce este foarte posibil).
  • me me
    In sfarsit, zboara toti sefutii nesimtiti de acolo, care doar au papat banutzu si si-au batut joc de angajatii muncitori cu salarii mizere. Cand a venit domnu Burci au adus reporteri pe 4000 de lei (asta in 2015) si aia care munceau si in locul lor erau platiti tot cu 2000 desi aveau ani de vechime!
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Respect maxim de la distanță. Si succes!
  • Mile Mile
    Inutil, nu are ce sa faca acolo
  • Octavian Octavian
    Mare castig pt Prima. Anca e o fata de nota 10 si profesional si uman. Am petrecut cei mai frumosi ani din presa alaturi de ea la Pro Fm si Pro TV. Bafta Anco!
    Mamedu
  • Radu Radu
    Un om in fata caruia poti spune "Jos palaria" si nu sunt prea multi de tipul asta in presa. Om de echipa, suflet mare, ii pasa de oameni, cu foarte mult bun simt, un caracter cum rar gasesti in media. Nu stiu cum au convins-o dar Anca este o achizitie de mare, mare valoare din toate punctele de vedere.
  • Biz Biz
    cand vb nicoara de piata de teve si de budinschi cu o cariera tare in spate in domeniul TV parca imi aduc aminte de vanghelie care pe afisele electorale pt cristian diaconescu pe vremuri :)
  • Sabina Sabina
    Bafta Anca ,o sa faci treaba buna .
  • Expertul Expertul
    Multa bafta Anca! Prima TV a angajat unul dintre cei mai valorosi oameni din industria media.
  • Oana Oana
    Bravo, Anca, multă baftă! Cu Viorela lângă, ai toate șansele să faci o televiziune adevărată! Succes, voi fi cu ochii pe voi!
  • Allex Allex
    Cât mă bucur să aud asta! Anca Budinschi a fost unul din cei mai valoroși oameni ai erei Sârbu în ProTv.

Trimite un comentariu

sus