Skip to main content

Anca Lungu, fosta prezentatoare a Observatorului, s-a întors pe TV cu o emisiune culinară. La ce post?

 
Anca Lungu, fosta prezentatoare a Observatorului, s-a întors pe TV cu o emisiune culinară. La ce post?

Anca Lungu se întoarce în televiziune, după o pauză de cinci ani. Anca Lungu (numită şi Prinţesa Polonic) s-a alăturat postului Prima TV, unde va prezenta o emisiune culinară.

Publicitate

Emisiunea se numeşte Viaţa are gust şi este difuzată în fiecare duminică, de la ora 11.00, la Prima TV. Prima ediţie a fost deja pe post, din 2 aprilie. 

Viaţa are gust este despre un stil de viaţă sănătos şi diete. Pentru emisiune s-a filmat în Sudul Franţei, în Grecia şi în Italia: "Alături de gazda dimineţilor de duminică descoperim bucătăriile restaurantelor mediteranene şi meniurile lor şi oamenii din culise."

Anca Lungu:

„Veţi călători săptămânal alături de mine în bucătăriile din Sudul Franţei, Greciei sau Italiei, adică în acele locuri în care te poţi hrăni pe deplin, în care nu doar gustul e bun ci şi conţinutul e sănătos, în care se bucură şi sufletul, nu doar papilele gustative.

 Sunt 11 ani de când am creat blogul meu de reţete, printesapolonic.ro, iar oamenii mă asociază cu acest domeniu. Dar aşa cum blogul nu este în primul rând despre cooking, ci despre a împărţi (polonicul nu e o ustensilă de gătit, ci pentru servit) aşa şi emisiunea de la Prima TV nu e despre cooking, ci despre a gusta viaţa cu toate simţurile.

Pentru gurmanda din mine, mâncarea e doar un pretext pentru a afla poveştile din spatele reţetelor, poveştile celor care gătesc, poveştile celor care se bucură alături de mine gustând din aceste reţete şi, bineînţeles, un pretext pentru a călători în locuri frumoase care bucură şi sufletul şi privirea deopotrivă."

Ana Lungu a prezentat Observatorul de weekend şi a fost în juriul emisiunii Junior Chef, la Antena 1, alături de Mariuz Vizante şi Horia Vârlan.

Citeşte şi: Anca Lungu renunţă la Observatorul de weekend al Antenei 1. Cine va fi în locul ei

Citeşte şi: Marius Vizante şi Anca Lungu, alături de Horia Vârlan în juriul Junior Chef

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus