Skip to main content

VIDEO. Pierde sau câştigă Andreea Esca din croaziera pe Mediterană? "Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus"

 
VIDEO. Pierde sau câştigă Andreea Esca din croaziera pe Mediterană? "Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus"

INTERVIU. Pierde sau câştigă Andreea Esca din croaziera pe Mediterană în care pleacă în septembrie şi pentru care participanţii plătesc mii de euro? Câte bilete a vândut?

Publicitate

Esca este mulţumită de vânzările pentru prima excursie şi se gândeşte deja la o a doua, pentru anul viitor.

Înainte de răspunsuri, puţin context: la sfârşitul lunii septembrie, Andreea Esca organizează o călătorie cu un vas de lux, Celebrity Edge (o croazieră cu activităţi, un trip retreat). Biletul costă 3.000 de euro de persoană, iar traseul trece prin Spania, Franţa şi Italia (mai precis cu opriri în oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma), în perioada 23-30 septembrie.

Ideea i-a venit anul trecut, după ce a fost cu o prietenă într-o croazieră. "M-am gândit că aş vrea să ofer această experienţă şi pentru cei din comunitatea noastră de la A list Magazine", povestea Esca pentru Paginademedia.

Într-un interviu acordat pentru Paginademedia, Andreea Esca a spus că vor fi aproape 70 de persoane în croazieră. Destul cât să nu iasă în pierdere.

Paginademedia.ro: Cam câte bilete ai vândut?

Andreea Esca: Avem 67 de persoane. Sunt vreo 30 de cabine.

Paginademedia.ro: La un preţ de 3.000 euro de persoană, ai ieşit pe plus sau pe minus?

Andreea Esca: Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus.

Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul.

Paginademedia.ro: Cum a mers organizarea?

Andreea Esca: A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos.

Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine.

Paginademedia.ro: Traseul?

Andreea Esca: Traseul: se pleacă de la Barcelona şi terminăm la Roma. Trecem prin Portofino, Ibiza, Valencia. Nici nu mai ştiu. Da, cam aşa.

Paginademedia.ro: Faci şi la anul?

Andreea Esca: Dacă ne iese bine şi sunt oamenii fericiţi, cu siguranţă.

INEDIT: Croazieră exclusivistă cu Andreea Esca. Uite cât te costă să mergi pe Mediterana cu cea mai îndrăgită ştiristă din România. Cum i-a venit ideea?

VIDEO. Andreea Esca despre croaziera pe Mediterană

Esca, despre Inteligenţa artificială şi jurnalism. „Mă sperie şi mă încântă în acelaşi timp. Nu cred că va exista vreodată vreo maşinărie care să redea emoţia”. Coperta A-List, un personaj AI

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus