Skip to main content

Andreea Ţopan, una dintre prezentatoarele Observatorului 12, a plecat din echipa postului Antena 1

 
Andreea Ţopan, în platoul Observatorului / foto: arhiva personală
Andreea Ţopan, în platoul Observatorului / foto: arhiva personală

Andreea Ţopan, una dintre prezentatoarele Observatorului 12, a plecat din echipa postului de televiziune Antena 1, după 15 ani. Aceasta a fost la pupitrul ştirilor alături de Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru.

Publicitate

„Vă mulţumesc! Love, Andreea” , a fost mesajul pe care l-a publicat jurnalista pe Instagram, însoţit de o poză din platoul Observatorului, alături de colegii ei.

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Ţopan a declarat că este vorba de „o decizie personală.

„În prezent, mă concentrez pe proiectele de comunicare personale de care mă ocupam şi până acum. Sunt proiecte de consultanţă în comunicare şi media training, a declarat jurnalista pentru Paginademedia.ro.

Cât despre alte planuri?

„Am mai multe propuneri, din mai multe direcţii, pentru perioada următoare, dar încă nu am luat nicio decizie în acest sens, a răspuns Andreea Ţopan pentru Paginademedia.ro.

Andreea Ţopan a fost senior reporter al postului de televiziune, iar în 2018 a trecut în rolul de prezentator al jurnalului de la ora 13.00, ulterior a fost la pupitrul ştirilor de la ora 12.00.

Jurnalista a intrat în grupul Intact în anul 2009, iar pe atunci era corespondent regional pe Transilvania. Ea a intrat în media acum mulţi ani, mai exact în radio, la microfonul radioului Kiss FM.

Valentin Butnaru, colegul ei, a scris tot pe Instagram că a câştigat un prieten de nădejde şi că este un jurnalist desăvârşit:

„Nu vreau să sune a laudatio, dar este! Draga „doamna profesoară”, sau „Topanishe” (pentru că ştiu că te enervează amândouă), îţi mulţumesc! Am început împreună proiectul @observator12 şi ţin să te anunţ că sunt mai câştigat cu mult mai multe decât ţi-am mărturist.

Am câştigat un prieten de nădejde, am câştigat nişte experienţe fascinante şi, de ce nu, cunoştinţe noi în domenii diverse…medicină, istorie, politică. Eşti un jurnalist desăvârşit, un om sufletist, bun şi drept!

Transmisiunile tale speciale de la evenimente importante, materialele tale pe teme variate şi de interes, scriitura ta demnă de orice curs universitar de tehnică de redactare, toate îţi creează o carte de vizită care mă inspiră şi te fac unul dintre JURNALIŞTII pe care îi RESPECT! Îţi mulţumim, @andreea_topan!” 

Citeşte şi: De la reporter, la prezentator. Încă o faţă nouă la pupitrul Observatorului. Ce jurnal va prezenta

 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus