Skip to main content

Săptămâna aceasta, Andrei Gheorghe este prezentatorul podcastului, de la Prima News. Invitat este un fost ministru al Finanţelor

 
Săptămâna aceasta, Andrei Gheorghe este prezentatorul podcastului, de la Prima News. Invitat este un fost ministru al Finanţelor

Prima News aduce o ediţie nouă a podcastului Spune-mi cine eşti. Săptămâna aceasta, Andrei Gheorghe este prezentatorul emisiunii şi îl va avea ca invitat pe Eugen Orlando Teodorovici, fostul ministru al Finanţelor. Podcastul Spune-mi cine eşti este programat sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 23.00.

Publicitate

Emisiunea de tip podcast a debutat săptămâna trecută, cu Irina Gologan în rol de prezentatoare. Prima invitată în platoul Prima TV a fost Mirela Retegan (creatoarea Găştii Zurli). În fiecare ediţie a emisiunii va fi o prezentatoare diferită de la Prima TV sau de la Prima News.

Spune-mi cine eşti dezvăluie poveşti din cariera lui Eugen Orlando Teodorovici, dar şi momente din viaţa personală:

"Povestea politicianului şi omului Eugen Orlando Teodorovici este o lecţie despre încrederea pe care o are în sine şi despre cum a reuşit în viaţă, despre lupta unui om ce s-a găsit deseori singur împotriva sistemului.

Andrei Gheorghe a aflat şi de ce consideră fostul ministru Teodorovici că mentalitatea românească a încrederii în sine trebuie schimbată, dar şi care îi este cel mai mare regret, în cariera lui politică. Din intimitatea sa, Eugen Orlando Teodorovici a mărturisit că şi-ar fi dorit să fie Căpitanul Apostolescu, un fel de James Bond al literaturii române. 

Telespectatorii vor afla şi despre perioada când fostul ministrul al Finaţelor a făcut parte dintr-o formaţie, ce poartă la mână şi multe alte informaţii în premieră", spune cei de la Prima.

Despre Andrei Gheorghe:

Andrei este jurnalist de mai bine de 7 ani. A cochetat cu actoria, iat în prezent, la Prima News este realizatorul unui talk-show, iar la Profit News prezintă “Profit Debate”.

Citeşte şi: PODCAST. Emisiune nouă la Prima TV, cu prezentatoare diferite în fiecare ediţie. Cine e prima?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus