Skip to main content

Anisia Gafton a câştigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. Câţi români s-au uitat?

 
Sursa foto: Anisia Gafton, Facebook
Sursa foto: Anisia Gafton, Facebook

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici a ajuns la final. Anisia Gafton a câştigat trofeul emisiunii şi a primit titlul de Regina a Junglei, notează ştirileprotv.ro.

Publicitate

Anisia Gafton s-a luptat pentru trofeu cu Giani Kriţă şi Sali Levent. Cei trei au rămas în competiţie, însă câştigătoarea sezonului doi a emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost Anisia Gafton.

Reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici a revenit după o pauză de şapte ani, iar câştigătorului sezonul trecut, care a s-a difuzat în anul 2015 a fost Cătălin Moroşanu.

Câţi români s-au uitat la finală?

Naţional. La nivelul întregii ţări, finala Sunt celebru a fost văzută de peste 800.000 de români pe minut. Pro TV a fost cu show-ul pe locul patru. Primele locuri, foarte aproape, au fost Antena 1 (cu Adela) şi Kanal (cu serial turcesc), ambele în jur de un milion de români. TVR 1, cu meciul Brazilia - Serbia, a fost pe patru.

Urban. O medie de 330.000 de telespectatori la oraşe pentru finală. Pe interval, a condus TVR 1, urmat de Kanal D şi Antena 1.

Comercial. Pe publicul comercial, audienţa finalei s-a apropiat de 200.000 de telespectatori între 21 şi 54 de ani de la oraşe. Un loc mai bun aici - poziţia a treia, după TVR 1 (275.000) şi Antena 1 (230.000).

Anisia Gaton, căştigătoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici:

"Le mulţumesc tuturor coechiperilor care au fost alături de mine şi tuturor colegilor cu care am împărţit această experienţă, dar şi apropiaţilor care mi-au trimis gânduri bune şi au fost alături de mine.
 
Am avut ocazia să particip la un asemenea concurs şi să capăt o experienţă unică în viaţă şi  mulţumesc celor de acasa care m-ati votat..."
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Marian, știu mă bucur că este mai bine și că revine.
  • Marian Marian
    Sabina se pare ca astazi revine Monica Dascalu la stirile de la 17 00
  • Sabina Sabina
    Marian ,mi se pare foarte ciudat mesajul pe care l-a postat pe facebook.
  • Marian Marian
    Sabina ce zici de comentariul lui Cabral de pe blog ,in care spune ca va lua o pauza , eu cred ca va iesi de pe post in curand si ii va locul Cosmin Selesi cu Batem palma
  • Sabina Sabina
    Marian ,ai dreptate ,poate vor avea loc schimbări de ultimă oră pentru că nici filmul Greu de ucis nu apare în program.
  • Andreas Andreas
    Eu chiar nu inteleg de ce nu pot renunta la Kentauros pentru a reveni cu intreaga productie in Buftea..
  • Marian Marian
    Andreas e adevarat ca sa filmat acolo o sa fie un sezon foarte bun, Sabina cine stie poate pro se razgandeste si nu ne va da anul asta Singur acasa , sa vedem ,cum a zis si Expertul saptamana viitoare poate apar schimbari in program si sa apara din 10 Decembrie ca altfel nu vad cum va da cele 3 filme
  • jk jk
    @Expertul am vazut si eu pe program-tv.net asta,insa apare un alt film de craciun,cel cu 5gang,pe 10 la 10 seara
  • Sabina Sabina
    Andreas ,da, am văzut. De asemenea Pro TV a filmat săptămâna trecută tot la Buftea și promo-urile care apar pe post de 1 decembrie și sărbători.
  • Andreas Andreas
    Sabina și Marian. Ați văzut că Pro Tv a filmat promo pentru RAT pe set-ul din Buftea construit pentru serialul Wednesday?
  • Sabina Sabina
    Mulțumim, Expertul. De filmul Greu de ucis știi ceva? Că nici el nu apare în program.
  • Expertul Expertul
    Pot sa va confirm ca Vocea Romaniei va avea 3 live-uri, iar finala va fi pe 23 decembrie. In decembrie, ProTV va difuza duminica, episoade speciale Las Fierbinti de Craciun. Singur acasa ar trebui sa fie programat sambata, dar in programul din primele doua weekend-uri din decembrie n-a pare. Ma astept ca saptamana viitoare, sa apara modificari de program si sa fie inclus Singur acasa in program.
  • Sabina Sabina
    Ce spun românii va avea ediții speciale în săptămâna 28 noiembrie -2 decembrie.
  • Sabina Sabina
    Marian, am văzut, dar aștept să confirme Pro TV.
  • Marian Marian
    Sabina , se baga si duminica Las Fierbinti sau au gresit cei de la tv mania programul?

Trimite un comentariu

sus