Skip to main content

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici ajunge la final în această seară

 
Sursa foto: Sunt celebru, scoate-mă de aici, Facebook
Sursa foto: Sunt celebru, scoate-mă de aici, Facebook

Reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici prezentat de Cabral şi Adela Popescu ajunge la final. Emisiunea cu celebrităţi de la Pro TV se termină în această seară. Finala reality-show-ului este difuzată în direct din România.

Publicitate

Giani Kirită, Anisia Gafton şi Sali Levent sunt concurenţii care au rămas în competiţie şi se luptă pentru obţinerea titlului de regină/regele jungelei, notează Libertatea.

Ultima etapă a show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici are loc în această seară de la ora 21.30.

Emisiunea a revenit la Pro TV în această toamnă după o pauză de 7 ani. Prezentatorii primului sezon au fost Cabral şi Mihai Bobonete, iar câştigătorul a fost Cătălin Moroşanu.

Reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut un singur sezon pe Pro TV. Acesta a fost filmat în Africa de Sud şi fost difuzat în perioada februarie-martie 2015, având în total 21 de ediţii, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Ce au făcut vedetele la Sunt celebru, scoate-mă de aici?

Concurenţii au stat aproximativ trei luni în jungla din Republica Dominicană. Fără acces la telefon sau Internet. În izolare.

Fanii show-ului pot câştiga o vacanţă de 2 persoane în Republica Dominicană

În această seară, cei de acasă vor avea şansa să interacţioneze cu celebrităţile lor favorite. Pe parcursul finalei, telespectatorii vor putea adresa întrebări pe reţelele sociale, iar cele mai interesante vor fi adresate în direct.

În plus, fanii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au ocazia să să ajungă în ţara în care s-a filmat cel mai intens experiment TV al momentului.

Pentru a câştiga o vacanţă de 2 persoane în Republica Dominicană, dar şi un abonament de 1 an la VOYO, trebuie să găsească indiciul de pe ecran şi să completeze formularul de concurs de pe www.protv.ro/suntcelebru

Citeşte şi:Schimbări pe Pro TV la doar o săptămână de la lansarea grilei de toamnă. Emisiunea Sunt celebru, mutată în grilă. Serialul Clanul, anunţat pentru ziua de joi, are o altă zi de difuzare

Citeşte şi:O emisiune revine la Pro TV după şapte ani: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Sabina, sti cumva pe 1 Decembrie va da Las Fierbinti , serial nou sau mai vechi ca vad ca incep reluari si din promo pe saptamana viitoare tot mai vechi apar ar fi o prostie sa bagi ce a mai fost dat de ziua lor , pe deasupra ar trebui anuntat ca sa terminat sezonul nou si ca baga reluari
  • Giany Giany
    Paginademedia: ați întrebat și voi care a fost valoarea premiului? Ca nu e anunțat nicăieri in comunicarea PRO. Și nu a fost oferit nici un cec la final. Glorie fără sponsor probabil. Un job pt câștigător și atât.
  • Dragos Dragos
    @Soby, *** tv nici macar nu s-au lansat la noi. Noi doar am importat, din pacate mult prea multe.
  • Soby Soby
    @Dragos, laturile televizate s-au lansat prin OTV cu cazul Elodia de făcea audiență mare în anii 2000.
  • Dragos Dragos
    Claudiu, perfect de acord cu tine. Presimt ca nu va mai exista un alt sezon. Unora pare ca le plac laturile televizate.
  • claudiuu claudiuu
    In sfrasit se termina porcaria asta de emisiune sper ca Pro Tv a invatat din acest esec dureros care a fost Sunt celebru scoate-ma de aici
  • B.A.M B.A.M
    Cam prea repede îl termină! Mai mergea o săptămână, minim...

Trimite un comentariu

sus