Skip to main content

Şapte ani de Happy Channel. Ce audienţă are acum? Televiziunea dedicată femeilor, concurs lansat de 8 martie

 
Şapte ani de Happy Channel. Ce audienţă are acum? Televiziunea dedicată femeilor, concurs lansat de 8 martie

Postul Happy Channel, din grupul Intact, un canal dedicat femeilor, împlineşte şapte ani de când funcţionează cu acest nume. Denumirea Happy Channel a fost dată în 2016 de Ruxandra Ion, cea care a făcut şi conceptul staţiei.

Publicitate

Postul a pregătit un concurs special care este lansat pe 8 martie. Detalii, în continuare:

Pe 8 martie 2016, postul Euforia TV, care funcţiona de zece ani în grupul Intact, a fost rebranduit complet. Noul nume începând de atunci: Happy Channel.

Responsabilă pentru transformarea staţiei de televiziune a fost Ruxandra Ion. După ani de experienţă ca director al postului Acasă TV şi coordonator al producţiilor de ficţiune ale grupului Pro (Inimă de ţigan, Pariu cu viaţa), Ruxandra Ion venea la noul post TV în calitate de "consultant pe zona de conţinut".

Euforia TV avea să fie "fundamental transformată", odată cu rebrandingul în Happy Channel. Ruxandra Ion venea în Intact cu numele Happy Channel după ce obţinuse şi o licenţă de la CNA pentru un post cu această denumire, dar nu a fost finalizat "din lipsă de finanţare".

"Am renuntat la licenta. Am cesionat marca Antenei Group, intre ei si firma mea existand un contract de colaborare", spunea la momentul respectiv Ruxandra Ion, într-un interviu acordat Paginademedia.ro

Ruxandra Ion este acum "Senior Advisor Happy Channel".

În prezent, Happy Channel este în top 10 televiziuni. În luna februarie, de exemplu staţia a avut o medie în Prime-Time de 220.000 de telespectatori la nivel naţional. A fost pe locul şase, după România TV şi Antena 3, dar înainte de Digisport, Pro Cinema, Realitatea şi Prima TV.

Audienţe prime-time februarie. Românii au talent, Survivor sau America Express ţin sus audienţele pentru Pro TV şi Antena 1. Ce audienţă a făcut TVR Cultural?

Concurs de 8 martie

Happy Channel lansează un concurs chiar pe 8 martie. Premiul: o minivacanţă la Poiana Braşov. 

Pentru a putea participa la concurs, telespectatorii trebuie să încarce în pagina dedicată concursului, concurs.tvhappy.ro, o fotografie care le aparţine şi care respectă tematica apusului ca element principal şi să înscrie indiciul săptămânal difuzat în serialul turcesc Golden Boy – Dragoste Rebelă, difuzat în fiecare miercuri, de la 20:00.

Cea mai creativă fotografie, validată de indiciul corect, va câştiga un weekend la munte, într-o locaţie de vis din Poiana Braşov.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus