Skip to main content

AZI. Începe un nou sezon al serialului Adela. Antena 1 dă startul grilei de toamnă

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

AZI. Grila de toamnă începe din august pe Antena 1. Postul Intact a programat premiera sezonului doi din „Adela” în această seară.

Publicitate

Primele două episoade se vor difuza începând de joi, 19 august, de la ora 20:30.

Cu cine „se bate” în audienţe premiera sezonului doi din Adela?

  • Pro TV a programat un episod în reluare din „Las Fierbinţi” şi filmul „Straja” (2020), în regia lui Ryûhei Kitamura.
  • Pe Kanal D va fi un nou episod al serialului turcesc „Nehir”.

Câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon:

„Telespectatorii vor afla care este parcursul personajelor lor preferate şi unde le vor duce răsturnările de situaţie, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon.

Ce se va întâmpla cu Mitu (Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregăteşte Marta (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit?”, spun cei de la Antena 1.

Adela, pe doi şi trei în audienţe în primul sezon

Primul sezon al serialului produs de Ruxandra Ion a debutat în ianuarie. Antena 1 era sub Pro TV şi Kanal D pe naţional şi urban, dar stătea ceva mai bine (locul doi) pe comercial. Atunci, peste 1,2 milioane de români au urmărit primele episoade, la nivel naţional.

Lucrurile nu au stat mai bine nici în iunie, atunci când s-au difuzat ultimele episoade ale primului sezon. Tot pe trei în ţară şi la oraşe era Antena 1, în timp ce pe comercial încheia seara pe locul secund.

Aproximativ 1.153.000 de telespectatori au urmărit ultimele episoade ale serialului Adela.

 

CITEŞTE ŞI: Adela se mai vede un sezon. Luna aceasta încep noile episoade

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Adela a terminat sezonul aşa cum l-a început: pe trei. Cifrele ultimelor episoade ale serialului de pe Antena 1

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Adela, debut pe locul trei. Serialul Ruxandrei Ion, cifre modeste cu primele episoade. Jason Statham pune Pro TV pe primul loc

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MileG MileG
    Oricum celelalte posturi sunt de nimica

    Pro TV si cu nimica sterge pe jos cu Antenuta Zero. Hi hi hi !
  • mihai mihai
    Mai bine ma uit la telenovelele românești de acum 10-15 ani de la Acasa TV decat la serialele antenutei cu aceiasi actori culesi de la trustul Pro, dar acum sunt mai batrani si mai satui de jucat in tot felul de seriale ieftine si cu aceleasi scenarii siropoase de doi bani. Macar show-urile matrimoniale dau ocazia gospodinelor si cluburilor de fane inraite sa faca galerie pentru asa zisele cupluri care se fac si s desfac in functie de audiente.
  • dalien dalien
    Theo Rose prezinta semifinalele SuperStar? Au aparut imagini cu ea în această postura, în story-urile oamenilor prezenti aseara la Arenele Romane.
  • Ilie Ilie
    Alta mizerie marca a1!!!
  • Valentin Valentin
    Le doresc mult succes cu noul sezon !! Eu susțin serialele Românești chiar dacă sunt copiate și indiferent de postul TV !
  • Mile Mile
    Ddd nu ești o tara dezvoltata
  • ddd ddd
    de salutat că mai are cineva răbdare și resurse umane financiare să investească în zona asta de cinematografie dar nu e nimeni capabil să vină și cu altă idee și cu un alt concept de serial?? decât aceste telenovele aproape repetitive ca și concept început sfârșit din 2004 încoace până la urmă marii noștri actori tot așa au devenit cunoscuți Tot prin filme sau mini-serii seriale dar nu putem face pur și simplu serial generalist care să nu fie telenovelă.

    Din punctul meu de vedere Asta este o problemă și la Pro TV și la Antena că nu își Asumă nimeni să facă și altceva să încerce și altceva și Da e nevoie de dezvoltarea și de un număr mai mare de produse cinematografice românești dar nu telenovele indiferent cine le face și cum
  • Mile Mile
    Oricum celelalte posturi sunt de nimica

Trimite un comentariu

sus