Skip to main content

VIDEO. Las Fierbinţi şi un nou mesaj cu încărcătură: Firicel nu-şi poate trimite băiatul la facultate. O altă radiografie dură a României

 
VIDEO. Las Fierbinţi şi un nou mesaj cu încărcătură: Firicel nu-şi poate trimite băiatul la facultate. O altă radiografie dură a României

VIDEO. O nouă radiografie dură a României, marca Las Fierbinţi. După poezia din 2016 şi discursul lui Celentano din 2020, serialul vine cu un nou mesaj plin de încărcătură. În prim-plan se regăseşte Firicel (personaj interpretat de Cuzin Toma), care trebuie să îşi trimită băiatul la facultate. 

Publicitate

Se loveşte însă de o situaţie dificilă, situaţie în care se regăsesc de altfel mulţi români: sărăcia

Serialul aduce în atenţia telespectatorilor drama multor părinţi care nu-şi pot ajuta copiii, deopotrivă elevi sau studenţi. 

De aici vine şi premisa episodului dat marţi seara la Pro TV: Copilul lui Firicel, intrat cu 10 la facultate, riscă să nu mai ajungă în Bucureşti din cauza sărăciei. 

VIDEO. Las Fierbinţi - A intrat băiatul lui Firicel la facultate. Primul pe ţară, cu 10

Scena se învârte în jurul acestei intâmplări, iar la final toţi fierbinţenii se unesc pentru a-l ajuta pe băiatul lui Firicel să meargă la facultate.

„Cine suntem noi să-i tăiem aripile lu' copilul asta? Dacă ajunge ăsta primul în Europa la ceva, ne batem apoi cu pumnii în piept că-i al nostru?”, îi întreabă, aproape retoric, Bobiţă (interpretat de Mihai Bobonete) pe Celentano, Robi, Giani şi Brânzoi. 

Secvenţa din Las Fierbinţi s-a împrăştiat rapid în mediul online:

- A strâns peste jumătate de milion de vizualizări, pe Facebook şi YouTube. 

- Are peste 250.000 de vizualizări pe Facebook, unde a strâns şi peste 12.000 de reacţii, 2.500 de share-uri şi 680 de cometarii. 

- Pe YouTube, clipul a fost urmărit de 350.000 de persoane şi este pe locul 19 în trending


Mesajele lui Celentano, virale în online


Nu este pentru prima dată când scenariile din Las Fierbinţi conţin astfel de mesaje. În anii trecuţi, au existat momente precum „Poezia lui Celentano” şi „Discursul lui Celentano”, date în episoadele speciale din 1 Decembrie 2016 şi 2020. 

„Dumneavoastră nu vedeţi cum trăim noi, într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni? Un peşte mergea pe un drum, asta e România”, a spus Adrian Văncică, care-i dă viaţă lui Celentano, în debutul discursului din 2020. 


Citeşte şi: „Trăim într-un banc sec care nu-l înţelege nimeni” - Celentano, nou mesaj viral de Ziua Naţională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore


Citeşte şi: Celentano, poezie cu mesaj în Las Fierbinţi. Autor: actorul care-l joacă, Adrian Văncică


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RzV RzV
    Asta e pentru cei care comentau pe aici ca Las Fierbinti nu mai vine cu nimic bun.
    Uite ca nu mereu e doar despre comedie, uneori realitatea creaza adevaratele momente virale.
    Felicitari Adrian Vancica pentru scenariu. Unul dintre cei mai buni oameni din productia asta, insa vazut de marea majoritate doar drept Celentano.

Trimite un comentariu

sus