Skip to main content

VIDEO. Bendeac şi LEUL. Nouă reclamă TV, cu juratul iUmor: „A fost greu până am acceptat această campanie”

 
VIDEO. Bendeac şi LEUL. Nouă reclamă TV, cu juratul iUmor: „A fost greu până am acceptat această campanie”

BENDEAC ŞI LEUL. Mihai Bendeac este personajul principal din cel mai recent spot Mega Image.

Publicitate

„A fost greu până am acceptat această campanie”, spune actorul pe Facebook. 

Acţiunea spotului se desfăşoară într-un Mega, cu Mihai Bendeac care are... vedenii. Juratul iUmor vede un leu, sigla lanţului de magazine care prinde „viaţă” sub forma unei animaţii 3D. Vocea leului este dată de Marius Săvescu, „omul cu 1000 de voci”

„Prima reclamă TV în care mulţi dintre voi mă veţi vedea. De ce Mega Image. Pentru că acolo îmi fac cumpărăturile în drum spre casă de când eram puşti”, spune actorul. 

De creaţie s-a ocupat agenţia Red Dots Agency

Mega Regatul Ofertelor este o campanie se vede la televizor, se aude la radio, dar şi în digital. Spotul de lansare a campaniei poate fi urmărit şi pe YouTube şi va fi urmat de o serie de trei episoade video care continuă scenariul întâlnirii dintre Mihai Bendeac şi leu. 

„Ne bucură că am început povestea alături de Mihai Bendeac; este un actor excepţional care şi-a însuşit şi a jucat rolul excelent, reuşind să introducă leul Mega printr-un scenariu nu doar comic, cât şi autentic”, spune Adrian Nicolaescu, VP marketing, comunicare, e-commerce şi sustenabilitate Mega Image.

VIDEO. Mihai Bendeac, într-o reclamă Mega Image

Abia atunci mi-am dat seama că sigla Mega Image (unde merg de 20 de ani) e un leu

Tot pe Facebook, Bendeac a mai scris şi cum au decurs discuţiile pentru realizarea spotului TV. El mai mai spus:

„Am aflat că este vorba despre mine şi un Leu animat. “Un Leu animat?!” am zis eu. “Wtf?!” Abia atunci mi-am dat seama (vă daţi seama cât sunt de prăjit) că sigla Mega Image (unde merg de 20 de ani) este un leu. “Da! Şi leul din siglă prinde viaţă!”. Am stat să mă gândesc la asta. Apoi am răspuns: “Nu ar fi mai fain dacă prinde viaţă şi doar eu îl văd?”

Aici ne-am blocat puţin în discuţii. Căci Leul Animat trebuia să fie al tuturor. El este cel care îţi vorbeşte despre produse, promoţii etc.

“Ok… Dar nu ar fi mişto dacă, la început, mi s-ar arăta doar mie? Hai să luăm situaţia dată pe bune. Concret! La cum e creierul meu, cum aş reacţiona dacă aş vedea un Leu Animat din senin.”

Actorul a continuat: 

„Au urmat negocieri pe această temă. Apoi am vrut să renunţ. Deşi mi-ar fi părut rău fiindcă aveam posibilitatea să fac o campanie pentru ceva de care chiar sunt ataşat ca şi client de atâţia ani”, a conchis vedeta Antenei 1. 


Citeşte şi: Bendeac la podcastul lui Măruţă: „Acum un an de zile, dar şi anul acesta am fost contactat pentru Românii au talent”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Didi Didi
    Cand ma gandesc la mega, ma gandesc la mezeluri expirate spalate cu otet, rafturi ruginite si produse no name. Cred ca nu am intrat de vreo 5 ani intr-un mega...
  • Orbete Orbete
    bravo cand ai emisiune lidera in online esti pe val ha

    Si la TV mereu sub SuperStar. Dezastru pentru Antenuta...
  • An An
    Mega avea logo un elefant pe cand era el pustan..
  • mile mile
    bravo cand ai emisiune lidera in online esti pe val ha

Trimite un comentariu

sus