Skip to main content

Două foste concurente Ferma, în noul sezon „Bravo, ai stil!”. Una dintre ele e şi fostă Miss România

 
Două foste concurente Ferma, în noul sezon „Bravo, ai stil!”. Una dintre ele e şi fostă Miss România

De la Ferma, la „Bravo, ai stil!”. Două foste concurente ale reality show-ului de la Pro TV vor concura în noul sezon al emisiunii de fashion de la Kanal D. 

Publicitate

Cele două sunt Ioana Filimon (fostă Miss România) şi Otniela Sandu (actriţă şi influencer). Cele două au concurat şi în aceeaşi ediţie Ferma de la Pro TV (în 2019).

Ioana Filimon este fotomodel şi deţine două titluri de miss în palmares: Miss România în 2016 şi Miss Global Model of the World în 2018.

„Ar fi cazul să învăţ să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ţinutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun şi eu mintea la contribuţie, vreau să îmi compun singură ţinutele şi sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil <cu clasă>. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiţia şi voi da tot ce pot că să impresionez juriul şi telespectatorii", spune Ioana Filimon.

Otniela Sandu este absolventă de Jurnalism, actriţă şi influencer. A ajuns în finala emisiunii „Supravieţuitorul” (când formatul se făcea la Pro TV), dar a participat şi în emisiunea Ferma. 

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ţine de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ şi vedem ce iese.

Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viaţa de zi cu zi îmi fac destul de repede ţinutele şi rar port hainele aşa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu ştiu dacă toate sunt reuşite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după nişte reguli, dar dacă mie îmi plac şi mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aş purta o ţinută clasică, purtată după reguli”, spune Otniela Sandu.

Otniela Sandu şi Ioana Filimon se alătură celorlalte concurente deja anunţate în sezonul şapte „Bravo, ai stil!”: Ruxi, Sensy şi Mădălina Pamfile, Anda Adam şi Nicoleta Nucă. 

Kanal D a anunţat şi că, în noul sezon, Cătălin Botezatu nu va mai fi jurat. 

GALERIE FOTO

  • Ioana Filimon este fotomodel şi deţine două titluri de miss în palmares: Miss România în 2016 şi Miss Global Model of the World în 2018
  • Otniela Sandu este absolventă de Jurnalism, actriţă şi influencer. A ajuns în finala emisiunii „Supravieţuitorul” (când formatul se făcea la Pro TV), dar a participat şi în emisiunea Ferma.

Citeşte şi: Fără Cătălin Botezatu în noul sezon „Bravo, ai stil!”. Era în juriu de trei ani


Citeşte şi: O fostă concurentă X Factor şi Anda Adam, primele concurente ale noului sezon Bravo, ai stil!


Citeşte şi: Kanal D pregăteşte un nou sezon „Bravo, ai Stil”. Din toamnă


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    otniela, aia din poza, arata ok, ailalta nu inteleg cum a ajuns miss... si de 2 ori, la ce fata are...
  • D D
    Adi, vrei sa spui Supravietuitorul. Ca ea nu a fost la Exatlon :))))))
  • Adi Adi
    Deci până și Atniela a ,,uitat,, ca a fost făcută vedetă la Exatlon. Interesant.
  • Mile Mile
    Iuli ai ce sa te uiți succes ha ha ha
  • Ana Ana
    La Kanal D oricum vin toate vedetele de care Pro si Antena nu mai au nevoie. De saptamana viitoare incepe sezonul 3 din "Ma numesc Zuleyha" au dat promo la TV. Sunt disperati saracii ca nu au nici 5 puncte rating cu noul serial "fenomen"

Trimite un comentariu

sus