Skip to main content

FAIR-PLAY. Cabral încurajează telespectatorii să se uite la emisiunea lui Cosmin Seleşi

 
Sursa foto: Cabral, Facebook
Sursa foto: Cabral, Facebook

Cabral încurajează telespectatorii să se uite la noul proiect de la Pro TV. Aseară a debutat emisiunea-concurs Batem palma cu Cosmin Seleşi, în locul formatului Ce spun românii care a fost prezentat de Cabral timp de şapte ani şi au fost difuzate peste 1600 de episoade pe post.

Publicitate

Într-o postare pe pagina de Facebook, Cabral încurajează telespectatorii să se uite la emisiunea lui Seleşi:

"Mi s-a cam creponat inima când am văzut reacţiile declanşate de noul proiect.Şi regret că a fost aşa primul val de comentarii.

Şi sper ca pe parcursul acestei săptămâni să se schimbe impresia, pentru că ştiu echipa care a produs emisiunea asta... şi e o echipă bună şi care ştie ce face. Şi-l ştiu şi pe Cosmin. Şi el ştie ce face. Sper să vă uitaţi la Batem palma şi să vă placă."

Mai precizează Cabral în postare că a citit multe comentarii frumoase despre emisiunea pe care a prezentat-o:

"Am citit până acum un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre CSR.

Şi, de ce să mint, mi-a cam dat cu nişte palme transpirate şi bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâţia oameni apreciază o emisiune la care lucrez de şapte ani. Şapte ani, da. Peste 1600 de episoade difuzate. Multă muncă. Dar şi muuuulte familii mişto, mult râs şi multe clipe de calitate.
 
Deci... n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră şi-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulţumesc frumos."

Audienţele primei ediţii Batem Palma cu Cosmin Seleşi

Cabral mai adaugă:
 
"Cred sincer că reacţia asta iniţială este legată de faptul că Ce spun românii a avut peste 1.600 de ediţii pe post, oamenii s-au obişnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia.Şi nu cred că reacţia asta este legată de calitatea noului proiect."
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • strauleanu dorel strauleanu dorel
    in afara de multa galagie nu am inteles nimic ce si cum Prea complicat ca si ,, tu urmezi ,, Greoaie si complicate Buna este ,, jocul cuvintelor ,, dar negru face risipa de indicatii
  • Sabina Sabina
    Dragoș, așa cred și eu, cred că peste câteva luni va reveni formatul Ce spun românii, iar Batem Palma va fi mutată la ora 22.30.Tot ce știu este că în ianuarie va începe Românii au talent ,Surrvivor și Clanul, dar nu se știe încă în ce zile vor fi difuzate. Românii au talent va rămâne tot vinerea.
  • Dragos Dragos
    Sabina, poate vor sa tina formatul cateva luni, ca sa-si dea seama telespectatorii despre ce e vorba, dupa care sa-l mute dupa ora 22,00, astfel segmentul 18,00 - 19,00 sa fie din nou a lui Cabral. sunt tare curios cum vor arata grilele dupa anul Nou. Tare sunt curios cine o sa castige duelul America Expres - Survivor, ambele formate fiind foarte puternice. Acum depinde si in ce zile va programa ProTV show-ul. Ar fi bine sa fie in alte zile, pentru ca mie imi plac ambele.
  • Sabina Sabina
    Cât despre Batem Palma ai dreptate era o emisiune pentru oră 22.30.
  • Sabina Sabina
    ddd,Adela și Cabral sunt în continuare angajați Pro TV. Adela a filmat azi noapte ident-uri de sărbători alături de vedetele Pro TV.
  • R R
    Dle Obae prezentați audieñtele corect adică la comercial ,categoria este 21-54 National Esomar ABCD nu 21-54 urban,de unde ati scos acest target? Nici o televiziune nu dă comunicate pe acest target. Aștept să rectificați și să prezentați corect datele de audiența
  • Mossad Romania Mossad Romania
    Dupa cercetari in surse deschise si inchise pot sa va spun concurentii noului sezon Survivor: Ionut Iftimoaie (luptator), DOC (cantaret), Sebastian Dobrincu (antrepenor), Jorge (cantaret), Remus Boroiu (antrenor fitness), Gheboasa (cantaret), Stefania Stanila (gimnasta), Maria Constantin (cantareata muzica populara), Ada Dumitru (actrita), Carmen Grebenisan (influencer), Vica Blochina (amanta), BIANCA PATRICHI (coregraf).
  • ddd ddd
    1 emisiunea este făcută așa cum trebuie așa cum scrie la format Evident poate fi îmbunătățită că aproape orice format media TV. 2 emisiunea își ia valul ăsta de hate și din cauza lui Cabral care cumva a lămurit și nu prea a lămurit De ce a luat pauză și lasă senzația că e nemulțumit sau că a fost forțat să ia pauză pentru a face loc batem palma? și mă întorc tot la Cabral să nu cumva să regrete exact cum am spus va fi foarte greu și Cabral și Ce spun românii să fie repoziționat în grila Pro TV dacă lumea se va obișnui cu acest produs

    Dar pentru cine are ochi să vadă se vede că a fost gândit ca un produs inițial de noapte pentru un concurent la emisiunea lui negru pentru tronsonul 22:30 23:30
  • Sabina Sabina
    Foarte frumos din partea lui Cabral să îndemne lumea să se uite la Batem Palma. Pauza cred că este una temporară ,iar peste câteva luni va reveni emisiunea Ce spun românii sau o altă emisiune.
  • Sabina Sabina
    Ultimul episod al primului sezon al serialului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 22.50. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 27.0% cotă de piață, față de locul 2, care avea 5.3 puncte de audiență și 15.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au simțit suspansul, iar în minutul de aur, la ora 21.27, peste 1.5 milioane de telespectatori alegeau să urmărească PRO TV.
  • Sabina Sabina
    Prima ediție a emisiunii Batem Palma? a fost prilej de bucurie pentru Cosmin Seleși și echipa din spatele proiectului. Show-ul a prins la publicul din România, înregistrând 5.7 puncte de rating și 23.4 cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD
  • jk jk
    Comentez aici fiindca la audiente nu se mai poate:am vazut cifrele primei editii a noii emisiuni a lui Selesi.Insa vreau sa stiu cum a stat fata de Ce Spun Romanii

Trimite un comentariu

sus