Skip to main content

Începe emisiunea-concurs Batem palma la Pro TV, cu Cosmin Seleşi. Azi. În locul lui Cabral

 
Sursa foto: Cosmin Seleşi, Facebook
Sursa foto: Cosmin Seleşi, Facebook

Începe emisiunea-concurs Batem palma prezentată de Cosmin Seleşi (a fost gazda formatului Te cunosc de undeva). Emisiunea este difuzată în locul show-ului Ce spun românii, pe care îl prezenta Cabral.. 

Publicitate

Cabral a anunţat acum ceva timp că urmează să ia o pauză. "Am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toţi ai mei. Am nevoie să mă plictisesc. Să ştiu ce înseană să-mi trag sufletul", scria Cabral când şi-a anunţat pauza.

Citeşte şi: Cabral: "Eu o să mă opresc puţin, aşa" Ce spun românii, pauză după şapte ani. Intră în loc Batem Palma

Batem palma începe în această seară, de la ora 18.00, după ştirile Pro TV de la ora 17.00. 

Cum se joacă Batem palma?

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. 

Sunt 24 de concurenţi, un host şi 24 de cutii care conţin sume (tag-uri cu sume, nu bani cash) între un ban şi 100.000 de lei.

Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.

Citeşte şi: Noua emisiune prezentată de Cosmin Seleşi intră în locul lui Cabral de săptămâna viitoare

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Telespectator Telespectator
    Nu mi place. Il Astept înapoi pe Cabral.
    Pana atunci, merg pe slta varianta de emisiune la acea ora.
    Pur di simplu Ce spun romanii era relaxanta, haioasa. Era ceva!
  • Isus Isus
    Trebuie sa fii pensionar sau angajatul antenelor ca sa stii ore de difuzare si nume de cititori de prompter. Si sa te prefaci ca nu stii ce se intampla, publicitate gratis pe forumuri. Ce im portanta are cine citeste ce scriu jurnalistii cu sau fara 12 clase, ca facultatatea e rara avis in presa capitalista, motivele tin de salarizare.
  • Soby Soby
    Ce se întâmplă cu Loredana Cofari de nu mai apare la Antena 3 CNN?

    De o săptămână nu mai apare la pupitrul știrilor Antena 3 CNN. La știrile nopții unde era ea am văzut că fac prin rotație Andreea Cigolea (de asemenea, realizator al emisiunii Sfat de sănătate) și Silviana Baicu (a fost redactor la Antena 3 CNN dinainte să treacă ca prezentatoare de știri), ambele se ocupau de jurnale de știri ale nopții de weekend tot prin rotație.

    Nu am inclus Agricool unde mai este și ea ca prezentatoare, pentru că este o emisiune înregistrată și nu dată în direct.
  • Sc Sc
    Bine realizat dar formatul total neatragator. Audientele vor fi mai slabe fata de Ce spun romanii.
  • Anonimus Anonimus
    Dati audientele de aseara sa vedem ce a facut Las fierbinti cu editiile speciale de craciun vechi versus iumor special- gala premiilor muzicale.
  • Anonimus Anonimus
    Știe cineva ce se întâmplă la Observator? Am văzut că Olivia Păunescu a revenit la Observator 12 iar Mihaela Căilin care prezenta Observatorul matinal din weekend a trecut la Observator 16 alături de Florin Căruceru, ce se întâmpla cu Andra Petrescu care era la 12? Prezintă cu Mihai Jurca în weekend în locul Mihaelei sau nu mai este la A1?
  • Ionut Ionut
    Nu stiu de ce am impresia ca va fi Cabral la Survivor. Doar a fost in Dominica sa filmeze la Sunt celebru. Sau poate doar visez. :))))))))

Trimite un comentariu

sus