Skip to main content

Cabral şi Ce spun românii, înapoi pe Pro TV. De când?

 
Sursa foto: protv.ro
Sursa foto: protv.ro

Emisiunea Ce spun românii, prezentată de Cabral se întoarce la TV. Show-ul de la Pro TV a luat o pauza la sfârşitul lunii noiembrie. Emisiunea a început în 2015, iar anul trecut a luat o pauză după 7 ani.

Publicitate

Emisiunea concurs Ce spun românii revine din 6 martie, în fiecare zi, de la ora 18.00, scrie protv.ro.

Cabral:

”Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeaşi oră, cu acelaşi Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii şi mai simpatice, cu întrebări… şi mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne aşteptam la aşa manifestare de dragoste, la atâtea complimente şi solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează şi ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta şi, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toţii, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii.”

"Din 2015 şi până acum, peste 1900 de echipe au jucat în emisiunea Ce spun românii! 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câştigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei. De-a lungul celor 8 ani, Cabral a adresat peste 18.000 de întrebări, dintr-un total de 35.400 de întrebări testate în sondajele echipei de producţie.

Răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1.5 milioane de euro! Cele 1701 ediţii au fost filmate în 453 de zile şi au cumulat peste 4.500 de ore de material video brut", spun cei de la Pro TV.

Ce spunea Cabral atunci?

"Am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toţi ai mei. Am nevoie să mă plictisesc. Să ştiu ce înseană să-mi trag sufletul", nota Cabral pe blogul personal.

"Nu că mă opresc, nu că nu mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit", mai notează prezentatorul TV.

În locul emisiunii Ce spun românii, cu Cabral, a intrat în  grilă, de la ora 18.00, tot o emisiune concurs. Este vorba de Batem Palma, cu Cosmin Seleşi, un show făcut după formatul internaţional Deal or no deal.

Citeşte şi: Cabral: "Eu o să mă opresc puţin, aşa" Ce spun românii, pauză după şapte ani. Intră în loc Batem Palma

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus