Skip to main content

Canal special pentru Sărbători pe Filmbox+. O sută de producţii pentru Paşte

 
Canal special pentru Sărbători pe Filmbox+. O sută de producţii pentru Paşte

Platforma de streaming FilmBox+ a lansat un canal special pentru perioadele de sărbători. FilmBox Holidays este numele canalului. Paştele este prima ocazie cu producţii speciale pe noul canal. Detalii, în continuare.

Publicitate

Cu ocazia sărbătorilor pascale, noul canal FilmBox Holidays are programate o sută de producţii cinematografice, cu actori precum Jackie Chan, Jennifer Aniston Keira Knightley.

Ce este în oferta de Paşte FilmBox Holiday?

Filme de acţiune, comedii romantice, drame, producţii de familie, animaţii şi biografice. Câteva titluri:

  • Inferno - Jean-Claude Van Damme, Danny Trejo
  • Tigrii de pe şine - Jackie Chan
  • Delicatesa - Audrey Tautou
  • Fata bună - Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, John C. Reilly
  • Aventură de-o noapte - Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Griffin Dunne
  • Extractul - Jason Bateman, Kristen Wiig, Ben Affleck

Cum se poate accesa canalul FilmBox Holiday?

FilmBox Holiday este unul dintre  "canalele inteligente" ale aplicaţiei de streaming, un fel de televiziune tradiţională, liniară, dar pe online, cu producţii recomandate pe diverse genuri, difuzate la anumite ore.

E accesibil din meniul aplicaţiei, alături de celelalte canale, precum FilmBox Kids, FilmBox Action, FilmBox Comedy şi FilmBox Crime.

Ce are deosebit un "canal inteligent"?

"Aduc un plus de varietate utilizatorului, pe lângă un răspuns mai uşor la eterna căutare a unui film de vizionat, odată cu o experienţă foarte apropiată de cea a televiziunii clasice: filmele au ore de difuzare şi accesarea oricărui canal îi oferă utilizatorului acces la un program", explică cei de la FilmBox+.

Canalele inteligente au fost lansate de FilmBox+ la sfârşitul lunii februarie.

„Oamenilor din întreaga lume le place să se uite la canale liniare. Acest lucru se datorează faptului că publicul preţuieşte bucuria de a da peste un film bun, lucru care aminteşte de experienţa tradiţională de zapping TV.

Canalele inteligente combină cele mai bune aspecte ale vizionării la cerere cu cea liniară, permiţând spectatorilor să descopere conţinut pe care altfel l-ar putea rata, navigând printr-o bibliotecă vastă de programe”, explica atunci un manager al companiei.

FilmBox face parte din grupul SPI International, care deţine şi operează 42 de canale TV în toată lumea (Dizi Channel e un alt post din portofoliu).

Citeşte şi: Televiziune liniară, dar pe streaming. Platforma FilmBox+ are zeci de canale care rulează ca televiziunea tradiţională, dar pe online


Citeşte şi: Noul serviciu de streaming al FilmBox, de azi şi în România

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus