Skip to main content

Antena 1 anunţă premiera noului cooking show cu Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Emisiunea va debuta cu trei ediţii

 
Antena 1 anunţă premiera noului cooking show cu Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Emisiunea va debuta cu trei ediţii

UPDATE. În urma unor modificari în programul Antenei 1, emisiunea începe pe 21 februarie, în loc de 20 februarie, aşa cum fusese anunţat iniţial. Detalii, AICI

Publicitate

Antena 1 anunţă debutul noului cookingshow, filmat în Grecia, Chefi fără limite, care îi are în centru pe aceiaşi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. 

Noul format de adventure-cooking show debutează la Antena 1 cu 3 ediţii consecutive: duminică, 20 februarie de la ora 20:00, luni şi marţi, 21 şi 22 februarie, de la 20:30, anunţă Antena 1. 

Despre formatul emisiunii:

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiţii şi că îşi poate depăşi limitele.

Departe de confortul unei bucătării, fără cămări bine aprovizonate, chefii şi concurenţii vor fi nevoiţi de multe ori să îşi procure singuri ingredintele sau ustensilele. Cei trei chefi vor fi şi ei nevoiţi să iasă din bucătărie şi să se alăture concurenţilor pentru ca echipa lor să iasă căştigătoare în anumite confruntări.

Din echipa Chefi fără limite mai fac parte Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, Chef Iosif Ştefănescu, cel care arbitrează misiunile chefilor şi îi va însoţi la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că totul decurge conform indicaţiilor, iar Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    Va fi un concurs interesant care se va vedea mai mult în online pentru că nu va avea succes în fața Survivor !!
  • Expertul Expertul
    Antena 1 a programat Iumor din 11 februarie la concurenta cu Romanii au talent. Stand-up Revolution va fi miercurea din 16 februarie la bataie cu Las Fierbinti si Imperiul Leilor. Cred ca Dancing on Ice va fi sambata.
  • geo geo
    Chiar astept, cu interes, ”duelul” A 1 - Pro TV.
    Probabil ca va castiga Pro TV
    Chiar daca show-ul lor mi se pare - mai ales din cauza castingului deficitar - sub cel vazut anul trecut la Kanal D !
  • Adi Adi
    Emisiunea asta a fost filmată acum un an!
  • Milecovici Milecovici
    Hai cu audientele Survivor. Lasati Bucatarii Zero.

    Cea de-a noua ediție a show-ului, care a adus și o nouă eliminare, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating și 27.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.0 puncte de audiență și 18.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au simțit emoțiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 21:36, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Trimite un comentariu

sus