Skip to main content

Înaintea lui Pătraru. Florin Călinescu, de trei ori pe săptămână la Prima TV! Când începe emisiunea lui?

 
Florin Călinescu. Foto: hepta
Florin Călinescu. Foto: hepta

Florin Călinescu se va vedea de trei ori pe săptămână la Prima TV. Emisiunea sa a fost programată în prime-time.

Publicitate

Conform TVMania, emisiunea se numeşte „Florin Călinescu Show” şi va debuta din 19 octombrie. Producţia se va difuza în fiecare săptămână, în zilele de marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar 20:00-22:00.

Emisiunea lui Călinescu este una de tip pamflet în care va aborda teme din diferite domenii: politică, sport, social sau monden.

Florin Călinescu, din septembrie la Prima TV

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial la lansarea de grilă a postului TV, pe 23 septembrie.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat el pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă.

De asemenea, Călinescu va face parte din „top managementul grupului Clever”, iar pe lângă faptul că va fi realizator de programe „se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie”, conform unui comunicat dat de Prima TV.

Recent, Călinescu a comentat şi două meciuri din Liga 1 alături de Bogdan Cosmescu: FCSB-Academica Clinceni şi Sepsi-Rapid. 

VIDEO MEMORABIL. Florin Călinescu la prezentarea oficială Prima TV

CITEŞTE ŞI: MUTAREA ANULUI. Florin Călinescu la Prima TV. A fost anunţat oficial

CITEŞTE ŞI: VIDEO MEMORABIL. Florin Călinescu, după trecerea la Prima TV: „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Florin Călinescu chiar e bun!!!

    Un dezavantaj îl are datorită filmului de pe KanalD; sunt mulți ce l iubesc; și eu.

    Succes Florin !!
  • Villy Villy
    Intr-adevar ProTV-ul l-a dat in judecata pe Calinescu. Teoretic nu avea voie sa faca politica si sa apara la alte canale tv, fara acordul Pro-ului.
    Chestiunea Zilei apartine de Pro TV. Sarbu nu putea sa-l plateasca la Aleph. Alephul nu produce asa mult. Prima (Clever) arunca banii aiurea.
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Succes maestre!
    Sper că reuniți echipa și nu ne dezamăgiți!
  • Gicu Gicu
    Interesant de spus este că Pro Tv l-ar fi dat recent pe Călinescu în judecată pentru că ar fi avut anumite clauze pe care le-a încălcat înaintea înțelegerii de expirare a contractului pe care îl avea. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Pro ar fi fost că i s-ar fi introdus o clauză care i-ar fi cerut încetarea oricărei intenții și funcții politice exprimate. De altfel, în momentul în care a apărut la Aleph să bârfească despre Pro încă avea contract. Vai de el!
  • pesimistu' pesimistu'
    Indiferent de echipa editoriala din spate, este imposibil sa scoata momente bune de satira de 3 ori pe saptamana. Se va consuma mult prea repede, el fiind in plin proces de burn-out, este deja consumat!
  • ddd ddd
    Am și eu o curiozitate Și sunt convins că sunt oamenii pe aici care știu să răspundă marca Chestiunea Zilei Este proprietatea Pro TV sau a lui Adrian Sârbu? chiar maiestrul spunea că sunt probleme cu preluarea mărcii
  • Leo Leo
    Eu zic ca va fi o fumigena rasuflata top 10? LOOOL
  • RzV RzV
    Depinde in ce mod va aborda subiectele si daca va avea invitati alaturi de care sa le discute. Cu siguranta nu va rupe audientele dar macar in top 10 tot va fi ceea ce pentru Prima cred ca e multumitor.
  • Diana Diana
    Wow! Ce tare! Ce nou! Ce fresh! Clar va rupe… not!

Trimite un comentariu

sus