Skip to main content

VIDEO MEMORABIL. Florin Călinescu, după trecerea la Prima TV: „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac”

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

VIDEO MEMORABIL. Florin Călinescu a făcut primele declaraţii după ce a fost anunţat, oficial, la Prima TV. A spus că va avea o emisiune, din 19 octombrie, însă fără a mai da şi alte detalii despre ea. S-a rezumat doar la a spune că: 

Publicitate

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat el pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă. 

Tot pe scenă a avut loc şi un moment special. Florin Călinescu s-a reunit cu Bebe Cotimanis (şi el trecut de la Pro TV la Prima TV). 


VIDEO. Memorabil: Florin Călinescu, după trecerea la Prima TV


A mai punctat şi că se pregăteşte „tranziţia către internet”:

„Este un grup românesc şi liber (n.r - grupul Clever, din care face parte şi Prima TV), lucru foarte important, în care conţinutul va fi dedicat celor care mai trăiesc în ţara asta, dar şi celor plecaţi peste hotare.

O să pregătim o tranziţie, nu prea îmi dau seama cât de lină sau cât de grăbită, acolo unde se va muta totul, în curând, pe internet”, a afirmat actorul. 


„Când nu mai văd lumină în ochii oamenilor imi văd de drum”


Omul de televiziune a vorbit, pe scurt, şi despre trecerea la Prima TV:

„Îmi e mai drag drumul decât destinaţia. Am acumulat multe lucruri în aceşti ani, despre acest domeniu, şi a sosit momentul în care oamenii aceştia mi-au propus să fac acest lucru. Nu pentru că mi-au propus am venit la Prima TV. Eram hotărât să schimb lucruri în viaţa mea pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor imi văd de drum.

Acolo unde poţi începe ceva este mult mai potrivit să fii şi tu şi să clădeşti.

Când sapi o temelie e mult mai interesant”, a punctat, în stilul sau caracteristic,  Florin Călinescu. 


Călinescu şi plecarea de la Pro TV


Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015.

Ulterior, a detaliat subiectul la postul „părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu. La Aleph News, acesta a spus că „Spiritul Pro nu mai există”, printre altele. 

După un timp a venit cu noi detalii despre drumul său în televiziune. Spunea, într-un live pe Facebook, că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, fără a menţiona despre ce posturi este vorba. 


Citeşte şi: MUTAREA ANULUI. Florin Călinescu la Prima TV. A fost anunţat oficial


Citeşte şi: Florin Călinescu, după plecarea de la Pro TV: „Nu-mi fac televiziune. Sunt consultant pentru mai multe posturi”


Citeşte şi: „Spiritul Pro nu mai există!” - Florin Călinescu despre Pro TV, la postul "părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu


Citeşte şi: Florin Călinescu se desparte de Pro TV. Nu va mai fi nici la Românii au talent


Citeşte şi: Pro TV, reacţie după plecarea lui Florin Călinescu: „Este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    @didi
    PrimaTV are niște emisiuni în genul celor la care Florin Călinescu se pricepe, e vorba de Starea Nației și Tâlc Talk.
    Dar cred că este loc pentru încă un Talk Show, și cu pretenții culturale, moderat de părintele renașterii televiziunii, dacă va colabora și cu Mihai Găinușă și cu Dragoș Moștenescu, și cu alți oameni de la „Chestiunile” de pe vremuri, ar putea fi 'pericol'.
  • dezamagitu' dezamagitu'
    Dinescu, Cotimanis, Calinescu, Berecleanu, Banciu, Huidu, Brancu et comp @ Prima TV = cimitirul elefantilor
  • Mile Mile
    Geo lasă că îl pupaui sa facă late înainte
  • Mihai Mihai
    A mai săpat el fundație și pe la Tele7abc. Și a fost fundație de cavou pentru postul respectiv! Să faci mare eveniment de lansare de grila ...cu Călinescu. A mai fost o lansare cu Selly parca ...
  • geo geo
    Știi acea vorbă bătrânească Fosta-i lele, cat ai fost, dar acu' e lucru prost !!!
  • didi didi
    nu stiu daca e de bine pentru prima tv, sincer. calinescu e expirat, are niste conceptii cam aiurea, niste replici deplasate si uneori pare ***. vom vedea daca am eu dreptate sau au cei de la prima care l-au luat in ograda.

Trimite un comentariu

sus