Skip to main content

Concurenţă pentru alegerile reprezentanţilor TVR: 12 candidaţi înscrişi. Dorin Chioţea, Monica Ghiurco şi Adrian Sobaru, printre nume

 
Dorin Chioţea, şeful departamentului sport, printre candidaţii pentru un loc în Consiliul de Administraţie al TVR, din partea angajaţilor
Dorin Chioţea, şeful departamentului sport, printre candidaţii pentru un loc în Consiliul de Administraţie al TVR, din partea angajaţilor

12 persoane şi-au depus candidatura la alegerile pentru reprezentanţii salariaţilor în Consiliul de Administraţie al TVR.

Publicitate

Printre aceştia se numără Dorin Chioţea, şeful departamentului sport, jurnalista Monica Ghiurco (care a mai ocupat în trecut această funcţie) sau producătorul Răzvan Butaru.

Pe lista candidaţilor se află (şi nu e prima dată) şi Adrian Sobaru, tehnicianul care în trecut s-a aruncat de la un balcon al Parlamentului şi a intrat cu maşina în gardul Guvernului.

Alegerile pentru cei doi membri din partea angajaţilor în Consiliul de Administraţie se vor desfăşura marţi, 9 noiembrie, urmând ca miercuri să se anunţe lista câştigătorilor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare lista celor 12:

  1. Răzvan Lucian Butaru
  2. Dorin Chioţea
  3. Dietlinde Dinesz
  4. Marius Gavrilă
  5. Monica Ghiurco
  6. Adrian Ionescu
  7. Luminiţa Gabriela Iordănescu
  8. Sorin Laurenţiu Mitrea
  9. Onea Pascal Florin Bogdan
  10. Adrian Ion Sobaru
  11. Ion Stavre
  12. Emanuel Sorin Torică

Campania electorală se va desfăşoara începând de joi, 4 noiembrie 2021, ora 21.00 şi se va desfăşura până luni, 8 noiembrie 2021, ora 21.00.

Amintim că TVR este într-un blocaj întrucât mandatul directorului general interiman, Ramona Săseanu, a ajuns la final săptămâna trecută. Unul dintre efectele acestui blocaj este că angajaţi nu-şi vor primi salariile al timp deoarece nu se pot face plăţi fără semnătura directorului general.

Reprezentanţii TVR au anunţat angajaţii, într-o notă internă, că se estimează că „plata drepturilor salariale ar putea fi efectuată cu o întârziere de circa 5 zile lucrătoare, în condiţiile numirii CA şi desemnării noului Preşedinte Director General/ordonator de credite până la data de 16 noiembrie.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gheorge Margean Gheorge Margean
    EuroVIZION spune: "TVR va ajunge sa fie condusa de Sorin Torica care e tipu de la cablu. ". In afara ca in spatele acestui pseudonim se ascunde unul dintre guzganii turnului pentru ca nu isi poate reprima ura ancestrala fata de cei pe care nu ii intelege.
    Din pacate pentru TVR, oamenii astia din turn care nu sunt in stare sa conceapa o emisiune decenta apasa greu pe reputatia postului public si ii trag la fund pe toti realizatorii buni si fac ca TVR sa fie considerat bastionul fosilelor din media si locul in care familiile cu multi copii angajati de parinti stau si freaca tiparul.
    Eurovizioane, iti tremura fundul gras ca nu cumva tipul de la cablu sa afle de la tipul de la it de pe ce computer scrii si sa te arate in fapt asa cum esti tu: o fosila, un decerebrat care nu are creativitate nici cat sa isi inventeze o porecla diferita de cuvintele pe care le aude de la colegi, un nimeni care de ani de zile nu are nicio emisiune, sta si "munceste" de la domiciliu si o arde pe net ca postac voluntar.
  • Dila, secretaru lu Pila Dila, secretaru lu Pila
    Livia Pila, presedinte! Un presedinte pentru viitor; Livia Pila.
  • Radu Radu
    ***
  • Cecilia Cocos Cecilia Cocos
    Dragi tovarasi, se stie ca daca strigi Mamaaa in TVR se deschid toate ferestrele. Eu sunt mamica lui Sorin Torica, pe el l-am adus primul sa manance banii statului. L-am angajat pe post de taietor de frunze la caini. Apoi i-am rezolvat si lui Daniel Torica, era pacat sa nu faca si el un ban pana la pensie. Sa traiasca, sa infloreasca!
  • The Union The Union
    Livia Pila, pacat ca nu candidezi pe niciunde. By the way, esti singura persoana de care nu s-a luat pana acum Mediasind. Intrai si tu in randul lumii.
  • Livia Pila Livia Pila
    Dorinel, pe pariu! Nu vei lua mai mult de trei voturi. De la tine, de la Luminița Iordănescu și de la Ramona Saseanu. Care îți va da drept consolare și o felie de tort. De la Redacția Sport nu te va vota nimeni.
  • Livia Pila Livia Pila
    Observ ca numitul Chiotea Dorin și-a scos la înaintare postacii. Aceștia semnează în chip legionaroid, ca de pilda Pro Patria. Doamne ferește ca numitul Chiotea Dorin sa prindă vreun loc în CA. El și numita Iordănescu Luminița împreună cu numita Saseanu Ramona vor militariza instituția. Atenție așadar la Chiotea, la Iordănescu, dar și la roșiatica Ghiurco. Atenție la numita Saseanu Ramona!
  • EuroVIZION EuroVIZION
    TVR va ajunge sa fie condusa de Sorin Torica care e tipu de la cablu. Baiatu asta nu incape pe doua usi si e un fel de lider al manivelistilor si soferilor avand liceul facut la seral. Creatia lui Cristian Vaileanu si a popmierului defect Iulian Barascu care se vede sef din umbra la Teritoriale.
  • Mile Mile
    Dispari Livia pila nu ești de nimica
  • Radu Radu
    Votam Chiotea! Forza Dorin!
  • Livia Pila Livia Pila
    Votati-l pe Razvan Buzau ca-i profesionist! *** Razvane, tu ai scris mesajul asta?
  • ProPatria ProPatria
    @Livia Pila
    Amice, blestemul TVR esti chiar tu: un intrigant care nu are solutii, un las care injura pe toata lumea, un fricos care se ascunde dupa un nickname!
  • jk jk
    Na,Livia,de exemplu daca ai avea putere decizionala in TVR,pe cine ai propune/alege?
  • sinclair hirceaga sinclair hirceaga
    Dite, nu te amesteca cu prazul! Si nici cu lupii care au imbracat blana de oaie! Gen Ghiurco, Iordănescu, Stavre, Chiotea!
  • GRETE Acker GRETE Acker
    A fost resuscitat Stavre, omul de casa al lui Răzvan Theodorescu . Monica ,eterna candidata, e fosta fidela a lui Năstase, iar Chiotea e indestructibil. Fără egal în penibil,tupeu, adaptare la real. Spun adaptare la real fiindcă știu ca va fi cenzurat cuvântul ******. Te pup, Dite!

Trimite un comentariu

sus