Skip to main content

AZI. Revin „cârcotaşii”, la Prima TV. Fără Huidu la prezentare, cu o bebeluşă nouă şi pentru prima dată vinerea

 
AZI. Revin „cârcotaşii”, la Prima TV. Fără Huidu la prezentare, cu o bebeluşă nouă şi pentru prima dată vinerea

AZI. Cronica Cârcotaşilor revine cu un nou sezon la Prima TV. Noile ediţii vin cu schimbări importante. Pentru prima dată în peste 21 de ani, emisiunea nu va mai fi miercuri, ci vineri. De asemenea, o nouă bebeluşă intră în scenă

Publicitate

Prima ediţie din noul sezon debutează astăzi, 17 septembrie, de la ora 20:00

Show-ul de satiră nu-l va mai avea pe Şerban Huidu la prezentare, ci pe Ioana Petric şi Codruţ Keghes (Dezbrăcatu') la pupitru. În această primăvara, Huidu a anunţat că iese de la prezentarea emisiunii şi rămâne - cum a fost în toţi cei 20 de ani - producător al show-ului. 

Prima TV o anunţă şi pe „bebeluşa” Denisa, cea care o va înlocui pe Cristina Ştefan. Aceasta din urmă a intrat în concediu de maternitate. 

Schimbare radicală

Cronica Cârcotaşilor schimbă ziua din acest sezon. Emisiunea a fost difuzată din anul 2000 de la ora 20.00, în fiecare miercuri seară. Acum, va fi vinerea, tot de la ora 20.00, în poate cea mai disputată zi a săptămânii.

Vineri seara, Pro TV va avea pe post Superstar, iar Antena 1 programează X Factor.

„A fost decisia postului, noi o respectăm şi vom face emisiunea", a punctat pentru Paginademedia.ro Şerban Huidu, fondator şi producător Cronica Cârcotaşilor.


De ce nu mai prezintă Huidu Cronica Cârcotaşilor? A explicat într-un interviu VIDEO pentru Paginademedia.ro, aici


Cronica Cârcotaşilor, 43 de sezoane pe Prima TV


Cronica Cârcotaşilor a debutat pe TV la Prima TV, cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă la pupitrul emisiunii. Show-ul a funcţionat în această formulă până în 2020-2011. Şerbani Huidu a suferit un accident la schi, la finalul lui 2010. În primăvara lui 2011, în locul lui Huidu, alături de Mihai Găinuşă, a intrat Oana Ioniţă.

Huidu s-a întors apoi la prezententarea emisiunii. În toamna lui 2011, după ce a fost implicat într-un accident auto, Şerban Huidu a ieşit de pe post, dar a rămas producător al Cronicii. Noua formulă de prezentare: Mihai Găinuşă - Codruţ Kegheş, "Dezbrăcatu".

În 2014, Mihai Găinuşă a plecat de la Cronica Cărcotaşilor. În următorul sezon, Şerban Huidu a revenit la prezentare (după patru ani şi jumătate), alături de Kegheş şi de Ioana Petric. Timp de doi ani a făcut parte din emisiune şi actorul Alex Bogdan (2014-2016).

Un sezon a fost la prezentare Cristi Hrubaru, cu Ioana Petric.


CITEŞTE ŞI: Şerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotaşilor, dar va rămâne în echipă. Ce rol va avea?


CITEŞTE ŞI: VIDEO. De ce nu mai prezintă Huidu Cronica Cârcotaşilor? "Dacă m-aş retrage cu totul, proiectul n-ar mai exista"


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iepurașul care zburdă Iepurașul care zburdă
    În concluzie Cronica Cârcotașilor nu joacă la scor.
    Dacă are un scor asemănător cu BBC Earth sau National Geographic, cred că sunt tare mulțumiți!
    .
  • radwww48 radwww48
    Poate revine Orlando ,tot a plecat de la radio Impuls.
  • Mile Mile
    Andreas ce îți pasa ești postac
  • Andreas Andreas
    Ce a făcut aseară Masked Singer? Nu găsesc nicăieri cifrele.
  • Mile Mile
    Bravo cei mai buni la satira
  • panduru panduru
    FARA femeile DEZBRACATE CRONICA CARCOTASILOR NU AR EXISTA! barbatul DINTRE ELE ESTE JURNALIST? HALAL JURNALISM PENTRU COCALARI !

Trimite un comentariu

sus