Skip to main content

Chef Foa revine la MasterChef. A fost anunţat noul juriu al emisiunii

 
Juriu MasterChef. Foto: Pro TV
Juriu MasterChef. Foto: Pro TV

Revine Chef Foa în juriul emisiunii MasterChef. Pro TV a anunţat juraţii cooking show-ului care va reveni în grila postului anul viitor.

Publicitate

Potrivit protv.ro, cei trei juraţi sunt Chef Joseph Hadad, Chef Florin Scripcă (Foa) şi Chef Radu Dumitrescu.

Hadad a făcut parte din juriul ultimului sezon, care a avut loc în 2019. Chef Foa a fost unul dintre juraţi între 2014 şi 2017, alături de Chef Adrian Hădean şi Chef Patrizia Paglieri. Din noul juriul face parte şi Chef Radu Dumitrescu.

Pentru noul sezon MasterChef au început filmările. Pro TV anunţă şi formatul emisiunii: cei înscrişi în competiţie trebuie să primească cel puţin doi de „DA” pentru a intra în bucătaria MasterChef. Ajunşi acolo, ei trebuie să treacă prin anumite probe pentru a ajunge în fazele finale ale competiţiei.

MasterChef, debut pe Pro TV în 2013

Istoria MasterChef. Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

În vara lui 2013, postul a difuzat un MasterChef - cu vedete, câştigat de Elena Lasconi.

În 2014 a avut  loc prima modificare în componenţa juriului. Cei trei chefi şi producătorul Mona Segall au plecat la Antena 1 şi au fost înlocuiţi de Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean şi Chef Florin Scripcă (Foa).

În penultimul sezon (difuzat în 2017) s-a schimbat din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei au fost înlocuiţi cu Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

Show-ul culinar al Pro TV-ului nu s-a mai ţinut din toamna anului 2019. Ultimul sezon, cel din toamna lui 2019, a venit cu un format schimbat şi nici nu s-a mai difuzat de la 20:30, ci de la 22:30.

În 2019, MasterChef era difuzat de patru ori pe săptămână, de luni până joi. Sezonul s-a încheiat în noiembrie şi a fost câştigat de Alina Gologan.

De asemenea, acel sezon a avut şi un juriu schimbat total în comparaţie cu precedentele ediţii. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco, au fost cei trei juraţi.

CITEŞTE ŞI: Pro TV pregăteşte un nou sezon de MasterChef. S-au anunţat înscrierile

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristian cristian
    imi placea vechiul juriu imi pare rau nu o sa ma mai uit la masterchef ma uit la concurenta la nea marin
  • Maximilian Maximilian
    Nu sunteți obișnuiți să apreciați oamenii când îi vedeți pentru prima oară în postura de membrii ai juriului, iar la ceva timp îi regretați.

    Cred că și tripleta Bontea, Dumitrescu, Scărlătescu a fost prea puțin apreciată la început, când era la Masterchef.

    Apoi următorii au trebuit să se bată în audiențe cu predecesorii lor, și au fost schimbați când deveniseră cunoscuți.

    Apoi Răzvan Exarhu a pățit același lucru, nu a avut suficient timp la dispoziție.

    În sfârșit, ediția Playboy din 2019, a fost un experiment, cred că a avut o audiență bună, însă nu a fost pentru toate grupele de vârstă.
    Îmi pare bine că Chef Hadad este parte din proiect.
    .
  • An An
    De ani de zile bucatarii la emisiuni din Romania au fost alesi cei straini sau cu acccent...pentru ca prind la public fix pentru ca fac greseli si din asta comicul... Antonio Pasareli (a fost ani de zile alaturi de Dan Bitman la Tvr, dar a prezentat si cu Teo la Kanald...a avut si alte aparitii, a avut multe format la tv Paprika...a jurizat de multe ori la Chefi la cutite), Jacob Hausman (este acum la matinal si a mai fost si in trecut)... Hadad (Top Chef, Master Chef...si multe altele)... Patrizia (MasterChef, Asia Express)... Concurenti de la show-urile de cooking cu accent - Angie Cobut (matinal.Tvr), Amalia Belantonni (Exclusiv Vip Prima Tv)... Expertul nu intelege ca daca vrei sa pari Expert e ok si sa fii nascut cu gatitul in sange (din tari de unde bucataria e la mare rang si recunoscuta international)...
  • Expertul Expertul
    Era mai ok daca s-ar fi intors siAdrian Hadean. Hadad si Patrizia n-au ce cauta ca jurati in emisiuni pana nu vorbesc corect limba romana. Nu sunt rasist sau nationalist, ddar nu pot accepta ca juratii unui show produs pentru telespectatorul roman sa porceasca limba romana. Cred ca emisiunea va fi programata joia dupa Las fierbinti.
  • RzV RzV
    Pare un juriu echilibrat. Acum totul depinde de cum vor fi pusi sa jurizeze, la modul foarte serios cum erau in primele sezoane sau la modul mai relaxat pe amuzament. Sa nu uitam ca chefii de astazi de la Antena s-au format la MasterChef unde nu schitau un gest si era totul foarte serios pe cand la Antena au trecut la total opusul pe modul caterinca care a prins la public. Deci totul depinde de scenariu si daca oamenii se pot adapta cerintelor.
  • Gicu Gicu
    Pro Tv ar fi mutat o parte din birourile managementului în Crystal Tower, pe Iancu de Hunedoara, clădire deținută de PPF. Se pare că și antenele vor fi mutate acolo. PPF are în plan și construirea unei hale de producție tv/film în București.
  • An An
    Daca ar abuza de formatul hard, in care sa arunce cu farfuriile ar fi mai ok...Foa ar face fata ok, Hadad poate fi si hard...sa se uita producatorii cum putea fi in bad boy Hadad in formatul de pe Antena 1 Top Chef, sezon 1... Din ultimul sezon am vazut ca s-a pus mai mare pret pe cum faceau dus concurentii , tip bug brother.... Intradevar, cel mai bun juriu ever a fost Patrizia - Hadean - Foa... S-a si vazut ca dupa ce au plecat si-au gasit in continuare loc in televiziune si publicitarii i-au luat in reclame...
  • geo geo
    Am vazut un reportaj pe aceasta tema la Stirile Pro TV. Foa mi se pare super ok ...ceilalti doi nu au carisma si nici discurs, după părerea mea !
  • ddd ddd
    ar fi mers poate un prezentator o prezentatoare mai ales pentru publicul masculin care nu prea le are cu gătitul dar dacă se face formatul ca în primele sezoane poate fi un succes solid nu ca pe vremuri dar solid
  • SobySobea SobySobea
    @Iuli Nici Adi Hădean nu mai are voie să apară la alt post de televiziune. Adi Hădean este la Digi 24 cu Ionela Năstase (ex-România TV), ei prezintă emisiunea La cină.
  • D D
    Ok, deci de data asta se chinuie puțin să facă un sezon bun. Că măcar au readus etapa de bootcamp
  • Xenox Xenox
    @dalien, ar fost OK asa, dar Patrizia nu are voie sa apara la alta TV pana nu se termina Asia Express. Eu zic ca s-ar putea sa fie Razvan Fodor prezentator. A aparut intr-un clip de la Pro TV unde se uita la Masked Singer. Ma rog, era la telefon.
  • dalien dalien
    Revenirea la formula Patrizia, Foa si Adi Hadean ar fi fost ideala dupa parerea mea. Adi Hadean are deja o emisiune deci nu ma surprinde ca nu e in juriu, insa Patrizia Paglieri ar fi fost o alegere inspirata, avand un capital de imagine bun prin participarea la Asia Express. Formula asta nu ma atrage cu nimic, si mi-e teama ca MasterChef e deja mort si ingropat la noi in tara, cu atatea pauze si schimbari de juriu si de format. Nu am asteptari mari... dar bine ca se incearca, banuiesc.
  • Iuli Iuli
    Se zvonește că Radu Valcan este prezentatorul MasterChef 2022.

    Juriul era mai OK dacă făceau parte Hădean și Patrizia alături de FOA, părerea mea.

Trimite un comentariu

sus