Skip to main content

Pro TV pregăteşte un nou sezon de MasterChef. S-au anunţat înscrierile

 
Pro TV pregăteşte un nou sezon de MasterChef. S-au anunţat înscrierile

Pro TV pregăteşte un nou sezon de MasterChef. Postul TV anunţă înscrierile printr-un promo care rulează pe post. 

Publicitate

Show-ul culinar al Pro TV-ului nu s-a mai ţinut din toamna anului 2019. Ultimul sezon, cel din toamna lui 2019, a venit cu un format schimbat şi nici nu s-a mai difuzat de la 20:30, ci de la 22:30.

În 2019, MasterChef era difuzat de patru ori pe săptămână, de luni până joi. Sezonul s-a încheiat în noiembrie şi a fost câştigat de Alina Gologan.

De asemenea, acel sezon a avut şi un juriu schimbat total în comparaţie cu precedentele ediţii. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) şi Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco, au fost cei trei juraţi.

MasterChef, debut pe Pro TV în 2013

Ultimele două sezoane s-au dat din doi în doi ani. Sezonul şapte a fost difuzat în 2019, iar cel cu numărul şase în primăvara lui 2017, cu Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec şi Răzvan Exarhu în calitate de juraţi.

ISTORIA. Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

În vara lui 2013, postul a difuzat un MasterChef - cu vedete, câştigat de Elena Lasconi.

În 2014 a avut  loc prima modificare în componenţa juriului. Cei trei chefi şi producătorul Mona Segall au plecat la Antena 1 şi au fost înlocuiţi de Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean şi Chef Florin Scripcă (Foa).

În penultimul sezon (difuzat în 2017) s-a schimbat din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei au fost înlocuiţi cu Chef Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

În timp ce Pro TV continua emisiunea MasterChef, Antena 1 creştea emisiunea Chefi la cuţite, cu Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Astfel, în penultimul sezon, difuzat în 2017, cele două cooking show-uri se intersectau luni şi marţi. Din cauza cifrelor de audienţă scăzute, Pro TV a mutat MasterChef de la ora 20:30 la ora 22:15, şi i-a lăsat doar marţi ca zi de difuzare.

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE TV. Bătălia Culinarelor. Reţeta Chefilor a fost mai gustată decât a MasterChefilor

CITEŞTE ŞI: Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobişnuit

CITEŞTE ŞI: MasterChef 2019 are juraţi noi. Un fost concurent al show-ului, printre nume

CITEŞTE ŞI: Pro TV încearcă din nou reţeta MasterChef

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. MasterChef cu noul juriu, la prima ediţie pe prima poziţie. Câţi români s-au uitat la show-ul de pe Pro TV

CITEŞTE ŞI: Mona Segall, de la Pro TV la Intact cu toată echipa

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Trupa Vama va susține un concert live care va fi transmis pe Voyo și Pro TV Plus.
  • Sabina Sabina
    Știe cineva dacă Tudor Chirilă și Raluca Aprodu vor mai juca în Vlad sau vor mai fi implicați în alte proiecte la Pro TV?
  • Chilini Chilini
    Vai postacii iubesc bucătari acum ha

    Pai Bucatarii astia peste Adelinari Cunoscuti Factorati Burlaci. Asta e tot ce conteaza.
  • Gogu Gogu
    Pro tv întâi ar trebui sa facă preselecție de chefi nu de concurenți. Să fie mai buni ,mai amuzanți decât cei 3 pe care i-a avut și din prostie i-a pierdut iar actualmente sunt la antenă! Și abia apoi dacă găsește să facă preselecție de concurenți. Că niciun om nu e de neînlocuit și sunt convins că în țara asta se vor găsi 3 bucătari care sa poată duce un show culinar așa că lumea! Oricum emisiunea probabil va fi doar la anul.
  • Sabina Sabina
    Nu au anunțat data exacta , dar văd că vor să facă o grilă precum cea de la btv lady din Bulgaria post ce aparține trustului . M-am gândit că ar putea difuza si telenovele braziliene de succes .
  • Marian Marian
    Era sa uit de la 11,45 duminica va incepe Muzica tradarii iar sambata de la 19 00 Prinde-l daca poti ,
  • Marian Marian
    Sabina ,multumesc frumos ,pe 22 iulie va incepe Ramai langa mine si Dragoste in alb si negru , amandoua turcesti , cand va incepe cel grecesc ?
  • Sabina Sabina
    Marian ,Pro 2 va difuza un serial grecesc.
  • Mile Mile
    Vai postacii iubesc bucătari acum ha
  • An An
    Corect. Patrizia Foa Hadean a fost cel mai bun juriu masterchef...dar acum Patrizia e in Asia pe Antena, Hadean pe Digi 24...Foa a avut o emisiune un timp pe KanalD... Se vede ca cei 3 au fost buni, cat timp au primit oferte si dupa emisiune...ar putea face o incercare cu Hadad - Hadean - Foa...
  • Iuli Iuli
    Dacă se difuzează în acest an sunt convins că o să fie difuzat după ora 23, lunea și marțea

    Program din surse la ProTV, sezon toamnă 2021:
    Luni - Vlad, ultimul sezon, 20:30
    Marți - Las Fierbinți, 20:30 + Căsătoriți pe nevăzute 21:30
    Miercuri - Visuri la cheie, 20:30
    Joi - Las Fierbinți, 20:30 + Masked Singer 21:30
    Vineri - Superstar, 20:30
    Sâmbătă — Duminică - Filmul Pro 20:30

    Sau o să fie difuzat după ce se termină episoadele pilot din Căsătoriți pe nevăzute și sezonul 2 Masked Singer, marți și joi de la 21:30 după Las Fierbinți
  • Iuli Iuli
    @Sabina, nu cred că Chefii vor reveni la ProTV având în vedere că iau un salariu uriaș la Antena1, ca să nu mai zic că și audiența este pe măsură, Chefi la cuțite fiind cel mai bun produs al Antenei din ultimii ani.
  • Ionut Ionut
    Ca sa faca audienta mare, nu trebuie sa fie la bataie cu Chefi la cutite. Trebuie sa fie difuzata joi, dupa Las Fierbinti. Si poate si vineri, dupa SuperStar (daca e emisiunea vineri).
  • D D
    Sabina, ma refeream ca sezonul trecut MasterChef nu a fost doar despre gatit, ci si despre momente de tip reality din dușuri sau unde stau ei ca la Ferma
  • Bonuca Bonuca
    foarte slab produs nu mai exista profesionisti

    Ca la Antenuta. Foarte slabe produse ca accesati factorati umoristi cunoscuti burlaci nu mai exista profesionisti

Trimite un comentariu

sus