Skip to main content

Emisiunea Câştigă România cu Virgil Ianţu revine la TVR. Sezon special. Nu vor mai fi patru ediţii pe săptămână

 
Emisiunea Câştigă România cu Virgil Ianţu revine la TVR. Sezon special. Nu vor mai fi patru ediţii pe săptămână

Emisiunea Câştigă România a câştigat. Deşi TVR luase în considerare scoaterea ei din grilă, conducerea a decis să mai producă un nou sezon şi în această toamnă. Însă în alte condiţii. 

Publicitate

Emisiunea va avea doar o ediţie pe săptămână, în loc de patru cum era în sezoanele trecute. Câştigă România va debuta pe 23 octombrie, lunea, de la ora 21.00, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. 

Totodată, din informaţiile Paginademedia, acesta va fi un sezon special: concurenţii acestui sezon vor fi dintre cei mai buni participanţi din toate sezoanele emisiunii prezentate de Virgil Ianţu. 

Virgil Ianţu a comentat despre revenirea Câştigă România pe pagina de Facebook a emisiunii:

„Câştigă România nu este doar un concurs, e un mod de viaţă, e curiozitatea de a fi interesat de ţara ta, de oamenii şi valorile ei, e bucuria de a călători şi a cunoaşte, e plăcerea de a gusta din bucate tradiţionale şi dorinţa de a învăţa în fiecare zi ceva nou!

Să ne păstrăm bunele obiceiuri, să credem în puterea educaţiei şi să încercăm fiecare, atât cât putem, să facem bine în jurul nostru!”

Reamintim că la începutul lunii septembrie soarta emisiunii de cultură generală Câştigă România era sub semnul întrebării ca urmare a unor tăieri de costuri. 

De altfel, nici emisiunea Iulianei Tudor, Vedeta Populară, nu a mai avut loc în această grilă tot din raţiuni financiare. Vedeta Populară, un talent show cu artişti de muzică populară, era una dintre cele mai urmărite emisiuni de la postul public. 

Postarea de pe contul Câştigă România

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus