Skip to main content

Cătălin Măruţă revine la TV

 
Sursa foto: Cătălin Măruţă, Facebook
Sursa foto: Cătălin Măruţă, Facebook

Prezentatorul Cătălin Măruţă revine la TV, după ce a lipsit o perioadă de la emisiune, din cauza unor probleme de sănătate. Realizatorul a făcut o operaţie de ligamente încrucişate.

Publicitate

Cătălin Măruţă revine la TV, începând de astăzi, 30 ianuarie. Emisiunea La Măruţă a fost prezentată până acum de Adela Popescu.

Emisiunea este difuzată live, de luni până vineri, de la ora 15.00.

Cătălin Măruţă, moderatorul emisiunii La Măruţă:

Am fost să-mi scot firele, pentru că au trecut două săptămâni de la operaţie. Chiar de ziua mea. Acum vin de la spital..., notează protv.ro.

Prezentatorul a spus că va veni la muncă, ajutându-se de cârje: „Aşa timp de o săptămână, apoi vor rămâne cu una. După aceea o să merg pe propriile mele picioare, dar cu foartă multă recuperare.” 

"S-a întâmplat în vacanţa de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic şi mi-a rupt ligamentele încrucişate. Va trebui să mă operez.", spunea Cătălin Măruţă înainte de operaţie.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Adela Popoescu a scris că prezentatorul Cătălin Măruţă se întoarce la emisiune:

"De maine se întoarce Cătălin Măruţă acolo unde îi este locul, aşa că eu vreau să vă mulţumesc ca aţi fost alături de mine toată această perioadă."

Adela Popescu a prezentat recent emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, dar şi formatul Vorbeşte lumea.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă va lipsi o perioadă de la emisiune, din cauza unor probleme medicale. Adela Popescu va prezenta în locul lui

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus