Skip to main content

VIDEO. Cătălin Moroşanu, despre experienţa Survivor: „Pentru mine a fost un restart complet! Îmi doresc să câştig Survivor de data aceasta. Data trecută nu m-am gândit, dar acum vreau”

 
Cătălin Moroşanu
Cătălin Moroşanu

VIDEO. Ce a însemnat prima experienţă Survivor şi ce înseamnă acum a doua participare pentru Cătălin Moroşanu? "E un restart", spune fostul luptător, care vorbeşte despre show ca despre "cea mai grea experienţă din viaţa mea".

Publicitate

Un restart complet pentru că "după Survivor, după tot greul ăsta, soţia mea a rămas însărcinată, Patrick are acum de 2 ani, ne-am restartat căsnicia".

Acum, Moroşanu e pentru a doua oară în show, la Survivor All Stars, pe Pro TV.

Cătălin Moroşanu, despre Survivor, la Toc&Talk, un podcast marca Ioana Cosma & Paginademedia.ro: 

„Survivor a fost cred că cea mai grea experienţă din viaţa mea, cea mai benefică, pentru că am putut să mă descopăr pe mine şi mi-am dat seama că diavolul vine atunci când eşti singur, dar nu când eşti alături de alte persoane", spune Cătălin Moroşanu despre prima participare la show.

Am realizat că singurătatea este cea mai urâtă. Am realizat că familia este cea mai importantă, am realizat că nu am dat destul de multă atenţie oamenilor pe care ar trebui să-i iubesc şi să le ofer mai multă atenţie. Venea un străin şi spuneam "lasă, mamă, că ne vedem altădată". Puneam pe altul în faţa părinţilor mei, că am eu o întâlnire ş.a.m.d. Şi atunci mi-am dat seama cât de idiot am fost de fiecare dată.”

Tot după Survivor s-a gândit să dezvolte academii în toată ţara:

"Atunci m-am gândit la viitorul meu. M-am gândit să fac academii de arte marţiale în toată România şi să pot să mi să-mi duc numele mai departe.

În fiecare oraş să fie câte o Academie Moroşanu şi să pot să-i educ. Eu, prin felul meu de a fi. Poate să am şi o contribuţie la noua generaţie. Să-mi pun şi eu amprenta acolo, că îmi doresc să las ceva în urmă. Ca orice om."

Acum, la a doua participare, are planuri mari la Survivor:

„Şi acum plec la Survivor să mai dau încă un restart, să fiu mai bun şi îmi doresc să câştig de data aceasta. Data trecută nu m-am gândit, nu mi-am dorit să câştig, vreau să câştig Survivor de data asta”, a spus el la podcastul Sport Toc & Talk.

Interviul integral cu Moroşanu poate fi urmărit pe contul podcastului Toc&Talk cu Ioana Cosma, AICI.

De-a lungul timpului, Moroşanu a participat la mai multe emisiuni, printre care Dansez pentru tine (pe care a câştigat-o) Sunt celebru, scoate-mă de aici, show pe care, de asemenea, l-a şi câştigat, Ferma, de la Pro TV şi la emisiunile Asia Express şi Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea, de la Antena 1.

VIDEO. Cătălin Moroşanu, despre Survivor, în studioul Paginademedia

Transcriere realizată cu soluţia Vatis.Tech

Jurnalista Ioana Cosma, în parteneriat cu Paginademedia.ro, a lansat în data de 6 septembrie o emisiune difuzată online, pe YouTube, intitulată Sport Toc & Talk, care vine nu doar cu poveşti ale unor oameni importanţi din sport, ci şi cu un caz al unui căţel cu totul special, adoptabil.

Interviuri realizate de Ioana Cosma, în studioul Paginademedia:

Episodul 1 - Florin Niţă

Episodul 2 - Chef Cezar Munteanu 

Episodul 3 - Eric de Oliveira

Episodul 4 - Bogdan Popescu 

Episodul 5 - Ana Maria Brânză

Episodul 6 - Gianni Creţu

Episodul 7 - Gabi Manu

Episodul 8 - Cătălin Moroşanu

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus