Skip to main content

Cine este Radu Siffredi, unul dintre concurenţii Power Couple de la Antena 1

 
Cine este Radu Siffredi, unul dintre concurenţii Power Couple de la Antena 1

Oana Matache şi Radu Siffredi se numără printre cele 9 cupluri care au răspuns „DA” provocării Power Couple România, show prezentat de Dani Oţil la Antena 1, în care cupluri concurează împreună. 

Publicitate

Oana Matache este cunoscută publicului ca sora Deliei. Cântăreaţă şi ea, Oana Matache a apărut ca „backing vocalist”. A atras atenţia presei de scandal anul trecut, după ce a divorţat de soţul ei, iar la scurt timp a apărut alături de noul iubit, Radu Siffredi, în vârstă de 28 de ani. Relaţia celor doi a fost contestată, printr-o serie de mesaje pe Instagram, şi de mama surorilor Matache, Gina Matache. 

radu Siffredi este din Galaţi, unde a şi absolvit Liceul de Artă Galaţi Dimitrie Culcin. 

Tânărul în vârstă de 28 de ani şi-ar fi dorit să devină actor, însă un accident nefericit i-a spulberat visurile. Radu Siffredi a plecat apoi din ţară şi a experimentat meserii de emigrant, aşa cum a dezvăluit chiar el.

În prezent, tânărul s-a întors la prima lui pasiune şi este editor video şi creator de conţinut în mediul online. De-a lungul timpului, el a lucrat cu streameri cunoscuţi de la noi din ţară şi este foarte apreciat în domeniul în care activează.

„Eu sunt la bază editor video, aşa am început, am lucrat cu streameri cunoscuţi Silviu Faiăr, Zlăvog şi am făcut şi publicitate şi reclame. La momentul de faţă sunt director of picture, adică filmez. Eu am terminat liceul de teatru şi visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul şi mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicţie. Am plecat din ţară şi am avut nişte joburi de care nici nu-mi este ruşine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a povestit Radu Siffredi în mediul online.

Oana Matache şi Radu Siffredi formează un cuplu de doar un an, însă relaţia lor a trecut prin multe încercări încă de la început. Cu toate acestea, ei au reuşit să depăşească momentele grele care doar i-au făcut mai puternici.

„Noi am fost într-o călătorie interesantă încă din faza incipientă a relaţiei. Am avut nişte momente pe care le-am depăşit destul de bine şi nevătămaţi, şi întregi la cap, mare lucru, asta înseamnă că suntem puternici şi ne potenţăm reciproc. Am trecut prin nişte lucruri care ar fi putut să ne afecteze destul de mult, dar nu au făcut-o”, a declarat recent Oana Matache, la XNS de la Antena Stars.

VEZI AICI lista integrală a concurenţilor Power Couple

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus