Skip to main content

Survivor la Pro TV: Cine sunt faimoşii? Un fost câştigător Românii au talent, un fost câştigător Asia Express şi Laura Giurcanu, printre nume

 
Survivor la Pro TV: Cine sunt faimoşii? Un fost câştigător Românii au talent, un fost câştigător Asia Express şi Laura Giurcanu, printre nume

Survivor e tot mai aproape de noul sezon, dat acum de Pro TV. Au fost anunţaţi cei 12 faimoşi. Avem cântăreţi, influenceri, foşti sportivi şi oameni care au câştigat alte show-uri mari, ca Românii au talent sau Asia Express. 

Publicitate

Aceştia sunt: 

- CRBL (cântăreţ şi fost câştigător Asia Express 2)

- Andreea Tonciu 

- TJ Miles (vlogger popular pe TikTok, pentru prima data într-un show TV)

- Otilia Bilionera (a mai fost la Ferma)

- Emil Rengle (fost concurent Ferma şi câştigător Românii au talent)

- Xonia (cântăreaţă)

- Cătălin Zmărăndescu

- Roxana Ciuhulescu (fostă realizatoare Promotor)

- Robert Niţă (fost fotbalist la Rapid)

- Laura Giurcanu (influencer şi fostă câştigătoare Next Top Model, cu Cătălin Botezatu)

- Radu Itu

- Elena Chiriac (finalistă Ferma)

Detaliile au fost anunţate în emisiunea lui Cătălin Măruţă, în urmă cu câteva momente. 

  • CRBL
  • Andreea Tonciu
  • Radu Itu
  • TJ Miles
  • Otilia Bilionera
  • Emil Rengle
  • Xonia
  • Cătălin Zmărăndescu
  • Roxana Ciuhulescu
  • Robert Niţă
  • Laura Giurcanu
  • Elena Chiriac

Survivor, de la Kanal D la Pro TV cu tot cu prezentator

Pro TV a anunţat oficial achiziţia formatului emisiunii Survivor, difuzat până vara trecută de postul Kanal D. Pe lângă formatul emisiunii, Pro TV a preluat de la Kanal D şi prezentatorul emisiunii, pe Daniel Pavel

Paginademedia.ro a anunţat mutarea emisiunii încă de la jumătatea lunii octombrie, însă la momentul respectiv reprezentanţii Pro TV spuneau că nu comentează „speculaţii apărute în presă”.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Acun Media, cea care produce formatul pentru mai multe ţări, printre care Turcia, Grecia şi Mexic.

Despre formatul Survivor: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Daniel Pavel, despre Survivor pentru Paginademedia.ro

„E într-adevăr un experiment social. E pe bune!”, spunea Daniel Pavel într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro, chiar din Republica Dominicană.

Gazda emisiunii a vorbit despre momentele frumoase şi cele dificile din show, despre felul în care s-a adaptat formatului şi despre cum îi e viaţa departe de familie.

Într-un alt interviu, acordat chiar după finala show-ului din această vară, Pavel a venit şi cu câteva detalii legate de programul pe care îl avem în timpul filmărilor de la Survivor. Şi-a spus şi povestea de viaţă. 


Citeşte şi: Interviu cu Daniel Pavel. Despre Survivor, chiar din Republica Dominicană


Citeşte şi: Ce spunea prezentatorul Survivor despre experienţa Survivor, într-un interviu acordat Paginademedia.ro


Citeşte şi: Am fost „acasă” la Survivor! Paginademedia, pe insula din Dominicană unde se filmează show-ul Kanal D. Detalii inedite din culise


VIDEO. Totul despre Survivor şi povestea prezentatorului Daniel Pavel

Supravieţuitorul, eşec în audienţe pentru Pro TV

Pro TV a mai încercat în trecut să facă formatul Survivor, difuzat sub denumirea de Supravieţuitorul. În 2016, postul a produs emisiunea în Filipine, cu Dragoş Bucurenci prezentator, însă show-ul a fost un eşec în audienţe.

La scurt timp de la debut, show-ul de aventuri a fost depăşit de concurentul de la acea vreme, Chefi la Cuţite de pe Antena 1. Astfel că, în mai puţin de o lună, emisiunea a fost mutată de la ora 20.30, la 22.00, fiind înlocuită cu filme. 


Citeşte şi: Ce lovitură! Kanal D rămâne fără Survivor, emisiunea cu care a bătut Pro TV şi Antena 1?


Citeşte şi: Totul despre Survivor şi povestea lui Daniel Pavel. De la marină, la radio şi TV: „Am fost reporter în centrul de media al Institutului de Marină”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Howard Howard
    Trebuie sa faca tot posibilul sa-l aducă pe Tudor Chirilă înapoi ca antrenor. El este sarea și piperul emisiunii. Fără el, nu ar mai fi la fel.
  • Dumnezei Dumnezei
    Cine se uită la porcăria asta cu pseudo vedete? Toți păcălicii care au fost în emisiuni, guriste? Există varianta americana, fara *** ***.
  • Andreas Andreas
    Howard, 100% Pro Tv va produce Vocea României in 2022. Astăzi s-a decis si din cate am inteles a fost prelungit contractul pentru licenta The Voice. Formatul Superstar ramane de asemenea in ograda Pro, dar nu cred ca se mai produce deocamdata. Despre Dansez, inca sunt discutii dar sunt sanse foarte mari, inca nu e luata o decizie finala dar speram. Noua echipa de la Praga doreste cat mai multe emisiuni locale.
  • Howard Howard
    @Andreas, pe bune? Asta e o super veste, daca este adevărata!
    Ma bucur mult ca readuc Vocea!
    Dansez va fi la Pro tv?
    Se pare ca Pro chiar și-a diversificat grila.
  • Andreas Andreas
    Mie imi place castingul. Sunt cateva nume bune. In 2022, Pro Tv va relua Vocea României și va reveni Dansez pentru tine, dupa 9 ani.
  • Milutic Milutic
    Expertule ziceai ca nu e buna emisiunea

    O sa stearga pe jos cu Antenuta ? Probabil ca da. Hi hi hi !
  • Howard Howard
    @Gabi, anul trecut a avut atâta succes emisiunea, pentru ca s-au dus Jador și Culita. În special Jador. Care făcea circ. Înainte de sezonul trecut, nu era o audiență incredibilă. Iar după ce au plecat ei, a mai scăzut audiența. Dar bănuiesc ca oamenii au continuat sa se uite pentru ca au fost "prinși". De format, conflicte, etc.
  • Howard Howard
    @mile, cine? Foști concurenți Chefi la cuțite?
  • Marius Marius
    Poate audienta va fi mai mare fata de sezonul trecut. Sezonul trecut, Kanal D cu cine se "batea" ? Cu Pro TV; avea filme, emisiuni, seriale. Antena 1 la fel, avea filme, emisiuni, seriale. Acum, Survivor (la Pro) se "lupta" cu Antena 1 (filme, seriale, emisiuni).
    Dar Kanal D ce are la anul ? Emisiuni ? Nu prea cred. Cel mai probabil seriale turcesti. Unde, audientele sunt foarte mici. Mai ales pe comercial...
    Deci, o mare parte din publicul Kanal D (fani Survivor) se va muta pe Pro TV.
  • Mila Mila
    Slab la asia express sunt peste ha

    Dar Ultimul Trib nu mai face Antenuta Zero ? Si Slab Asiaticii Zero. Sub Survivor si Talentosi anul acesta in audiente.
    Si Asiaticii Zero in scadere fata de sezonul trecut. Nu zici asta postac ?
  • Mile Mile
    Expertule ziceai ca nu e buna emisiunea
  • Mile Mile
    Slab la asia express sunt peste ha
  • gabi gabi
    @Ionut, poate ca e mai bine asa, creaza cumva sanse egale fiecaruia la votul publicului.
  • Ionut Ionut
    Ma intreb cine e cea mai populara vedeta din acesti 12 faimosi... Sezonul trecut, la debutul emisiunii, cele mai multe voturi le avea Jador. In fiecare saptamana era primul la votul publicului.
    Acum, cine ? Laura Giurcanu ? CRBL ? Cine are cei mai multi fani ?
  • me me
    De ce nu a dus Mona manelisti? Pentru ca erau la Survivor:)) I-ar fi dus cu ochii inchisi, ba chiar au primit propuneri oamenii

Trimite un comentariu

sus