Skip to main content

Survivor la Pro TV: se ştiu şi „războinicii”. Cine luptă contra „faimoşilor” CRBL, Laura Giurcanu şi Andreea Tonciu

 
Foto - Pro TV
Foto - Pro TV

Pregătirile pentru noul sezon de Survivor, la Pro TV, sunt în toi. Cu doar o săptămână rămasă până la debut, show-ul şi-a aflat şi „războinicii”. 

Publicitate

Cine sunt adversarii „faimoşilor”? În lupta cu CRBL, Laura Giurcanu, Andreea Tonciu şi Emil Rengle, printre alţii, intră oameni cu meserii obişnuite: unul este bucătar, altul este barman, un altul antreprenor, curier şi lista poate continua. 

Reamintim că noul sezon Survivor, mutat din acest an din nou la Pro TV, începe la finalul acestei săptămâni. Duminică este prima ediţie din 2022. 

Au fost anunţaţi faimoşii la jumătatea lunii decembrie, iar astăzi, 10 ianuarie, războinicii. Premiul pentru care se bat cei 24 de concurenţi este 100.000 de euro. 

Lista „războinicilor”, în continuare:

  • Elena Matei – bucătar
  • Liviu Mihalca – dansator profesionist
  • Relu Pănescu – antreprenor
  • Ionuţ Popa – antrenor personal
  • Alex Delea – barman
  • Ana Dobrovie – dansatoare
  • Blaze – vlogger
  • Angela Forero – medic veterinar
  • Alexandru Nedelcu – fotbalist
  • Ştefania Ştefan – online streamer
  • Alexandra Duli – manager
  • Ramona Crăciunescu – curier

Cine sunt faimoşii? 


Au fost anunţaţi cei 12 faimoşi, pe 14 decembrie. Avem cântăreţi, influenceri, foşti sportivi şi oameni care au câştigat alte show-uri mari, ca Românii au talent sau Asia Express. 

Aceştia sunt:

- CRBL (cântăreţ şi fost câştigător Asia Express 2)

- Andreea Tonciu

- TJ Miles (vlogger popular pe TikTok, pentru prima data într-un show TV)

- Otilia Bilionera (a mai fost la Ferma)

- Emil Rengle (fost concurent Ferma şi câştigător Românii au talent)

- Xonia (cântăreaţă)

- Cătălin Zmărăndescu

- Roxana Ciuhulescu (fostă realizatoare Promotor)

- Robert Niţă (fost fotbalist la Rapid)

- Laura Giurcanu (influencer şi fostă câştigătoare Next Top Model, cu Cătălin Botezatu)

- Radu Itu

- Elena Chiriac (finalistă Ferma)

Survivor, de la Kanal D la Pro TV cu tot cu prezentator

Pro TV a anunţat oficial achiziţia formatului emisiunii Survivor, difuzat până vara trecută de postul Kanal D. Pe lângă formatul emisiunii, Pro TV a preluat de la Kanal D şi prezentatorul emisiunii, pe Daniel Pavel

Paginademedia.ro a anunţat mutarea emisiunii încă de la jumătatea lunii octombrie, însă la momentul respectiv reprezentanţii Pro TV spuneau că nu comentează „speculaţii apărute în presă”.

Show-ul va fi produs de aceeaşi companie din Turcia alături de care a colaborat şi Kanal D, Acun Media, cea care produce formatul pentru mai multe ţări, printre care Turcia, Grecia şi Mexic.

Despre formatul Survivor: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este nevoită să-şi elimine unul dintre membri.

Daniel Pavel, despre Survivor pentru Paginademedia.ro

„E într-adevăr un experiment social. E pe bune!”, spunea Daniel Pavel într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro, chiar din Republica Dominicană.

Gazda emisiunii a vorbit despre momentele frumoase şi cele dificile din show, despre felul în care s-a adaptat formatului şi despre cum îi e viaţa departe de familie.

Într-un alt interviu, acordat chiar după finala show-ului din această vară, Pavel a venit şi cu câteva detalii legate de programul pe care îl avem în timpul filmărilor de la Survivor. Şi-a spus şi povestea de viaţă. 


Citeşte şi: Interviu cu Daniel Pavel. Despre Survivor, chiar din Republica Dominicană


Citeşte şi: Ce spunea prezentatorul Survivor despre experienţa Survivor, într-un interviu acordat Paginademedia.ro


Citeşte şi: Am fost „acasă” la Survivor! Paginademedia, pe insula din Dominicană unde se filmează show-ul Kanal D. Detalii inedite din culise


Citeşte şi: Ce lovitură! Kanal D rămâne fără Survivor, emisiunea cu care a bătut Pro TV şi Antena 1?


Citeşte şi: Totul despre Survivor şi povestea lui Daniel Pavel. De la marină, la radio şi TV: „Am fost reporter în centrul de media al Institutului de Marină”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costin Costin
    Sa va ia bunica cu selectia voastră de *** cu bosorogi expirati si Păpuși Gonflabile care nici unul nu stie sa Înoate perfect sau să fi făcut sport de înaltă performanță.Asa ca la Gara ca se vand bilete pentru Constanța Gratis.
  • Zerovici Zerovici
    Expertule pai parca nu te uiți la asa ceva

    Cum tu ziceai ca nu te uiti la Factor Zero, dar laudai emisiunea. Cum ziceai ca nu te uiti la Ultimul Trib, dar laudai emisiunea. Cum ziceai ca nu te uiti la Ispite Zero dar laudai emisiunea.
  • B.A.M B.A.M
    @ABC+, subiectele faine sunt la Antena Stars!!! "De ce?", NU știu!!! Dar NU se compară subiectele ANOSTE alese pentru Antena 1 și cele CAPTIVANTE pentru Antena Stars! TREBUIAU ALESE INVERS!!! (Mai ales că subiectele ANOSTE SE POTRIVEAU pentru un post care e dedicat "STARS"-urilor!) Chit că ar fi fost timp doar de un singur caz social la Antena 1, în aceea oră...
    Cei care au orchestrat schimbările cu Acces Direct, AU FĂCUT MAI MULT RĂU!!!!! Atât emisiunii, DAR MAI ALES ANTENEI 1!!!
    S-au făcut praf ABSOLUT DEGEABA două intervale cu audiențe foarte bune! (Observator 16-17, Acces Direct 17-19)
    P.S.
    Că erau unii care comentau legat de poză și de poziția "militărească"...
    Dacă CHIAR s-ar fi dorit această "IPOSTAZĂ", pe băieți (de exemplu) i-ar pus să poarte costum de baie (slip mai exact)!!! Mai ales că APROAPE TOȚI (exceptând ultimul din mijloc), AU CORP NUMAI BUN pentru asemenea obiect vestimentar...
    Acei pantalonași scurți strică tot farmecul "milităresc"! Ca să nu mai zic de modelele alese pe care le poartă unii dintre războinici... :)))
  • Adevarul Adevarul
    Penibilitatea posturilor TV din Romania arata penibilitatea tarii in care traim: toate cele 3 posturi cu cel mai mare rating (Pro TV, Antena 1, Kanal D) copiaza unii de la altii, au aceleasi formate de emisiuni, aceleasi seriale, nimic nu mai este original, se bazeaza pe asa zise "show-uri" toate cu asa zise "vedete" rasuflate si atat de des aparute incat nu mai stie nimeni nimic, aceleasi vedete sunt duse ba la un show cu bucatari, ba la unul de cantat, ba la unul de alergat, de nu mai stii cu ce se ocupa acea persoana.
    Si mai rau este ca dupa aceste prostii, tot aceste posturi au cele mai mari ratinguri, ca romanul inghite orice si accepta orice.
    De aceea eu nu ma mai uit de multi ani la posturile TV din Romania, doar urmaresc ce se intampla si ma minunez cat de jos poate ajunge, prefer sa ma uit la Discovery, National Geographic sau Viasat History si, daca nu este nimic, citesc o carte.
  • Expertul Expertul
    Survivor va fi si la Pro2! Vineri sambata si duminica de la ora 13:00 pe Pro2, vor fi redifuzate editiile de pe ProTV.
  • ABC+ ABC+
    Prim subiect Acces direct: “programator IT, urmașul lui Stefan cel Mare”

    Ce zice programatorul: sunt un nepot îndepărtat, nu rudă direct.

    Astea-S subiecte de inchis TV. Mai bine lăsau alt episod din Povesti de familie decât emisiunea asta penibilă fără subiecte!
  • Milogut Milogut
    Citesc ce ziceați anul trecut de survivor

    Citesc ce ziceai anul trecut de Revelion Pensionar Negrut (si acum 2 ani).
  • Mile Mile
    Expertule pai parca nu te uiți la asa ceva
  • ..u ..u
    Vai de emisiunea asta..
  • Johnson Johnson
    Prin ce e faimos Radu Itu? Ca vad ca nici voi nu ati scris nimic in dreptul lui
  • Ha Ha
    Eu zic așa: că va fi lider pentru că celelalte posturi n-au nimic interesant, dar va avea cifre sub anul trecut
  • Mile Mile
    Citesc ce ziceați anul trecut de survivor
  • B.A.M B.A.M
    E amuzant cum de FIECARE dată, unii războinici sunt mai FAIMOȘI decât unii dintre faimoși! (Și implicit, cum unii FAIMOȘI sunt la fel de ANONIMI ca unii oameni obișnuiți din echipa RĂZBOINICILOR!)
    E chiar HILAR CĂ ȘI PRO TV (NU DOAR Kanal D) face această greșeală!!! Dacă nu ești în stare să DEOSEBEȘTI UN FAIMOS (persoană PUBLICĂ) DE UN RĂZBOINIC și UN RĂZBOINIC DE UN FAIMOS (persoană PUBLICĂ), de ce mai vii cu acest concept?!?!
    P.S.
    Se știau DEJA războinicii!!! PRO TV a avut grijă să promoveze pe TV (ÎN TOATĂ VACANȚA DE CRĂCIUN ȘI REVELION), un pic pe net și chiar în reclamele mall-urilor. (Doamne ferește!)
    DE CE VĂ MIȘCAȚI ATÂT DE GREU CU ȘTIRILE PUBLICE?!?!? Dacă erau "anchete secrete" ale pagina de media, ÎNȚELEGEAM!!! Dar sunt lucruri "SUPER" PUBLICE!
  • Expertul Expertul
    Survivor va fi la ProTV duminica 20:00 - 23:00, luni marti 20:30 - 23:30. Masterchef va fi miercuri si joi 20:30. Am scris saptamana trecuta ca Masterchef va fi miercuri, joi si vineri, dar in weekend s-a schimbat programul. Survivor, produs de Acun medya, pentru televiziunile CME incepe maine in Ceha pe TV Nova si joi in Slovakia pe TV Markiza. In acest sezon vor fi mai multe confruntari intre concurentii Survivor Romania si cei din Ceha Slovakia, Grecia, Mexic si Turcia.
  • Carlos Carlos
    Poza cu ei dezbracati ca in armata face toti banii. E unu’ care isi acopera tatele usor jenat. E de ras rau, chiar nu vede nimeni penibilul situatiei? Inteleg ca au angaja mari artisti si nu sunt in stare sa produca o poza decenta? Cat despre promo n-are rost sa mai vb, nu e engaging deloc. Zici ca e tanar si nelinistit.

Trimite un comentariu

sus