Skip to main content

Meciul CFR-ului din play-off-ul Europa League se vede pe Pro TV

 
Foto: hepta
Foto: hepta

După ce a fost eliminată din Liga Campionilor, CFR Cluj, campioana României, va juca în play-off-ul Europa League cu sârbii de la Steaua Roşie Belgrad.

Publicitate

Partida tur din Serbia se va juca marţi, 17 august, de la ora 22:00. Pro TV va transmite meciul de mâine seară, scrie GSP.ro.

Până acum, meciurile ardelenilor din cupele europene erau transmise de Digi Sport, Look Sport şi Prima TV.

Pro TV a mai transmis un meci din preliminariile cupelor europene. Postul din Pache Protopopescu difuza meciul tur dintre FCSB şi Shakhter Karagandy, scor 1-0, din turul doi preliminar al Conference League.

Meciul Steaua Roşie Belgrad-CFR Cluj trebuia să se joace joi, dar a fost mutat de UEFA în seara de marţi pentru ca cele două rivale din Belgrad, Steaua Roşie şi Partizan, să nu evolueze pe teren propriu în aceeaşi zi.

CFR Cluj, audienţe bune pentru televiziuni la precedentul meci

Înfrângerea CFR-ului cu Young Boys Berna, scor 3-1, a adus audienţe bune pentru Digi Sport 1 şi Prima TV, cele două posturi TV care au dat meciul.

În total, aproape 700.000 de români s-au uitat la ultimul meci al ardelenilor din Liga Campionilor, pe Digi 1 şi Prima TV. Detalii, AICI.

 

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Pro TV, „furios şi iute” către primul loc. CFR Cluj, eşec cu audienţă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Criticul muzical Criticul muzical
    Urmează încă o înfrângere și poate scăpăm de Șumudicao. Un antrenor f. slab, dar sper să nu aducă iar petrești sau iordănești, că n-am făcut nimic.

Trimite un comentariu

sus