Skip to main content

VIDEO. Începe serialul Clanul, sezonul 3. Sneak Peak din primul episod. „Răzbunarea mamei care nu mai are nimic de pierdut este necruţătoare”

 
Cătălina Grama şi Maria Obretin interpretează personajele Magda, respectiv Sofia, care se află într-un puternic conflict în noul sezon al serialului Clanul / colaj: Paginademedia.ro, din capturi Pro TV
Cătălina Grama şi Maria Obretin interpretează personajele Magda, respectiv Sofia, care se află într-un puternic conflict în noul sezon al serialului Clanul / colaj: Paginademedia.ro, din capturi Pro TV

Astă seară revine la Pro TV şi, în acelaşi timp, şi pe platforma de streaming VOYO serialul Clanul. Paginademedia.ro vă prezintă imagini din primul episod, un sneak peak. Una dintre cele mai tensionante secvenţe a fost deja răspândită pe platformele de promovare a producţiei în social media. Personajele interpretate de actriţele Maria Obretin şi Cătălina Grama alias Jojo, Sofia, respectiv Magda, sunt într-un conflict puternic.

Publicitate

Serialul Clanul a ajuns la sezonul cu numărul 3, care va debuta astă seară şi la Pro TV, şi pe VOYO. Fanii producţiei vor putea urmări episoadele în premieră pe platforma de streaming a staţiei, cu o săptămână înainte ca acestea să fie difuzate şi la TV.

VIDEO. Serialul Clanul - O recapitulare cu cele mai importante secvenţe din episodul final al sezonului 2

 

În plină promovare a noului sezon din serialul Clanul, Pro TV a pregătit o recapitulare a celei mai tensionante secvenţe din ultimul episod al sezonului 2, ce îi are protagonişti pe temutul interlop Bebe Măcelaru (care este interpretat de actorul George Mihăiţă) şi Ciomag (interpretat de Bogdan Farcaş).

De asemenea, în social media, pe paginile dedicate serialului Clanul, au fost publicate deja şi primele secvenţe, un sneak peak, din primul episod al sezonului 3, care începe astă seară.

„Răzbunarea mamei care nu mai are nimic de pierdut este necruţătoare şi pedepseşte aspru pe oricine-i stă în cale”, anunţă Pro TV în dreptul unui filmuleţ în care o vedem pe Sofia (interpretată de actriţa Maria Obretin) cum o ia prin surprindere pe soţia lui Bebe Măcelaru, pe Magda (interpretată de Cătălina Grama alias Jojo), şi o ameninţă cu un pistol. Este determinată să răzbune cât mai repede, cu orice preţ, moartea fetiţei sale...

VIDEO. Clanul, primele imagini din noul sezon

CITEŞTE ŞI:

George Mihăiţă (Tătuţu), primele declaraţii despre noul sezon al serialului Clanul. Ce se întâmplă cu personajul său?

În culisele sezonului 3 din Clanul. Marian Olteanu: La 44 de grade jucăm cu hainele de iarnă

Marian Olteanu, din Clanul: Singur Acasă, filmul care a "setat" direcţia către actorie. "Mă uitam cu mama de Crăciun - Uite, ăsta seamănă cu tine!"

VIDEO. Un nou proiect Paginademedia. Actorul Marian Olteanu, din Clanul, despre viitorul serialului. „E posibil să fie şi sezonul 4”

Clanul, un serial despre mafie, dar cu principii sustenabile. Cum are grijă Pro TV de mediu, şi pe ecran, şi la filmări

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus