Skip to main content

Clotilde Armand a câştigat un proces cu o redacţie pentru defăimare. Ce afirmase publicaţia despre primarul Sectorului 1?

 
Clotilde Armand a câştigat un proces cu o redacţie pentru defăimare. Ce afirmase publicaţia despre primarul Sectorului 1?

Clotilde Armand, primarul sectorului 1 a câştigat procesul cu redacţia Agenţia Media. Această publicaţie trebuie să-i plătească lui Clotilde Armand daune morale în valoare de 10.000 de lei.

Publicitate

Totodată, publicaţia trebuie să şteargă de pe pagina de internat articole defăimătoare precum: "Cum căpuşează firma lui Clotilde Armand banii europeni destinaţi României" sau "Clotilde Armand, şefa exploziei de la Distrigaz".

Publicaţia Agenţia Media a scris articole despre Clotilde Armand, afirmând că firma acesteia "căpuşează banii europeni destinaţi României" sau că s-a "sfârşit mitul Clotildei Armand".

Clotilde Armand, primar sector 1 Bucureşti:

"Vă anunţ că am câştigat un nou proces deschis împotriva unei publicaţii şi a unui jurnalist care mă calomniau.

Trebuie să-mi plătească, în solidar, daune morale de 10.000 de lei, să şteargă de pe pagina de internet mai multe articole defăimătoare („Cum căpuşează firma lui Clotilde Armand banii europeni destinaţi României", „S-a sfârşit mitul Clotildei Armand.

Acuzaţii deosebit de grave!” şi „Clotilde Armand şefa exploziei de la Distrigaz. Pe angajaţi nu îi scotea din „români hoţi şi proşti””) şi să publice hotărârea judecătorească în două publicaţii de circulaţie naţională. În acest caz, două instanţe mi-au dat dreptate - Tribunalul Bucureşti şi Curtea de Apel Bucureşti.", a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook

CITEŞTE ŞI: Cum a menţinut instanţa o amendă de 60.000 de lei dată de CNA postului România TV pentru atacuri la Clotilde Armand

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioi Ioi
    Un *** ia amenda. Doar nu credeti ca partidul nu ramane cu restul de 6 milioane de euro de la stat, pentru manipulare, santaj si escrocherii media.
  • jk jk
    Agentia Media?E Romania TV sub acoperire?

Trimite un comentariu

sus