Skip to main content

PARTENERIAT. Concert special ANTON în weekend. Cristi Hrubaru, "Baciu" de la Cargo şi Monica Anghel, invitaţi. Unde găsiţi bilete

 
PARTENERIAT. Concert special ANTON în weekend. Cristi Hrubaru, "Baciu" de la Cargo şi Monica Anghel, invitaţi. Unde găsiţi bilete

PARTENERIAT. Concert special al trupei ANTON în acest weekend. Sâmbătă, 25 februarie, mai exact. Locul: The Pub - Universităţii.

Publicitate

Pe lângă piesele consacrate ale trupei fondate de Ovidiu Anton, se vor cânta imnul oficial Bikers for Humanity, dar şi melodii de pe următorul albulm al formaţiei.

Printre invitaţii speciali care vor cânta în concert: Cristi Hrubaru (Rock FM, Bikers for Humanity), Alin Moise, Monica Anghel şi "Baciu" Adrian Igrişan, de la Cargo.

"Concertul va fi o sărbătoare a rockului şi a prieteniei", spune Ovidiu Anton care, pe 24 februarie, cu doar o zi înaintea concertului, împlineşte 40 de ani.

Rezervări la concertul ANTON, pe ambilet.ro

Ovidiu Anton şi formaţia sa au avut un an plin. Trupa ANTON a lansat primul album - Templul Tăcerii - în vara anului trecut. Tot anul trecut, trupa Anton a apărut pe compilaţia Musink for Humanity, cu piesa Cerneala albastră (care se va cânta, de asemenea, la concert).

Şi tot anul anul, fondatorul Ovidiu Anton a lansat, cu Manic Sinners (Adrian Igrişan, Toni Dijmărescu), albumul King of the Badlands, lansat în toată lumea, prin casa de discuri Frontiers.

Cariera lui Ovidiu Anton este legată de media. Acum vreo 20 de ani, câştiga Şcoala vedetelor, pe TVR. A reprezentat România la Cerbul de aur, în anii 2000. Ceva mai târziu, în 2016, era victimă colaterală a primului mare scandal Eurovision: a câştigat selecţia naţională Eurovision, dar nu a mai ajuns să reprezinte România. De ce? TVR nu şi-a plătit taxele către organizator, iar România a fost descalificată.

La 20 de ani de când a cântat la Şcoala vedetelor o variantă locală a temei din filmul School of Rock, a ajuns să joace rolul principal în musicalul omonim, în România.

 

VIDEO. Poveşti din media: Ovidiu Anton, câştigător de Şcoala vedetelor. Victima primului mare scandal Eurovision

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Astăzi au început filmările pentru noul sezon Visuri la cheie.
  • Sabina Sabina
    Filmul care a câștigat tot în acest sezon, „Everything Everywhere All at Once”, în regia lui Dan Kwan și Daniel Scheinert, a condus detașat cursa pentru mult râvnitul premiu Oscar, cu 11 nominalizări.

    „Everything Everywhere All at Once”, care poate fi vizionat exclusiv pe VOYO, a dominat premiile Oscar 2023, cu ȘAPTE statuete aurii câștigate:

    Cel mai bun actor în rol secundar (KE HUY QUAN)

    Cea mai bună actriță în rol secundar (Jamie Lee Curtis)

    Cel mai bun montaj (Paul Rogers)

    Cel mai bun scenariu original (Daniel Kwan & Daniel Scheinert)

    Cel mai bun regizor (Daniel Kwan și Daniel Scheinert)

    Cea mai bună actriță în rol principal (Michelle Yeoh)
  • Sabina Sabina
    Filmul care ca câștigat tot în acest sezon, „Everything Everywhere All at Once”, în regia lui Dan Kwan și Daniel Scheinert, a condus detașat cursa pentru mult râvnitul premiu Oscar, cu 11 nominalizări.

    „Everything Everywhere All at Once”, care poate fi vizionat exclusiv pe VOYO, a dominat premiile Oscar 2023, cu ȘAPTE statuete aurii câștigate:

    Cel mai bun actor în rol secundar (KE HUY QUAN)

    Cea mai bună actriță în rol secundar (Jamie Lee Curtis)

    Cel mai bun montaj (Paul Rogers)

    Cel mai bun scenariu original (Daniel Kwan & Daniel Scheinert)

    Cel mai bun regizor (Daniel Kwan și Daniel Scheinert)

    Cea mai bună actriță în rol principal (Michelle Yeoh)
  • Sabina Sabina
    Andra Marinescu ,Alex Gavrilescu ,Cristina Joia și Oana Boghiu se întorc în sezonul 10 Visuri la cheie.
  • jk jk
    Oficial:la antena,america express se termina pe 22 si chefii revin din 27.cel mai probabil,te cunosc revine din 1 aprilie si (n-a)iUmor se muta fie vineri,ca sa mai amortizeze cat de cat umilinta care si-o ia de la RAT,fie duminica la noroc in confruntare cu Clanul/Roata Norocului
  • ONe ONe
    offtopic:Chiotea a anuntat ca Radu Andrei Tudor a demisionat de la TVR
  • Miluta Miluta
    Nea Obae, cum mai e cu "contractul" antenist ? Ca ai bagat la stiri cu Antenuta Zero... 1000000 de stiri in ultima saptamana.

    Ziua la Happy Zero ? Pai a fost ziua si postului Acasa. O stire nimic ?
    Si audientele de aseara nu ? Pro a sters pe jos cu Lia Zero.

    Sau aveti clauza in "contract" cu Antenuta Zero sa nu dati stiri cu Pro. Ca nu mai primiti banuti ?
  • Sabina Sabina
    Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 31.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.4 puncte de rating și 17.4% share. La nivel național, aproape 1.9 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:46, peste 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

    Ediția Șef sub acoperire de joi seară a fost lider incontestabil de audiență! În intervalul orar 22:28 – 23:57, PRO TV a înregistrat 7.9 puncte de rating și 33.3% cotă de piață, pe segmentul de public 21-54 Național ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția avea 4 puncte de rating și 17% share.
  • jk jk
    Offtopic:Se pare ca emisiunea cu mastile iubirii miresei de la antena 1 a fost un mare ***,sa-mi fie cu pardon,a disparut deja din grila,in loc tot mireasa,dar pe "felia" principala,cu Gherghe
  • Sabina Sabina
    România, te iubesc! a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 6.6 puncte de rating și 22.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 3.8 puncte de rating și 12.6% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români au urmărit emisiunea.
  • Sabina Sabina
    Datorită succesului înregistrat de emisiunea Batem Palma, Pro TV a dat startul înscrierilor pentru un nou sezon.
  • jk jk
    Mi se pare mie sau de cand au scos telenovela turceasca Antena sta mai rau?
  • Sabina Sabina
    Cea de-a șaptea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 24.07. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13,6 puncte de rating și 43,5% cotă de piață, față de locul 2 - care avea doar 2,7 puncte de audiență și 8,6% share. De-a lungul difuzării, peste 2,5 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scană, iar în minutul de aur, la ora 21.45, peste 3,1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.
  • Sabina Sabina
    Cea de-a șaptea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.28 – 24.07. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13,6 puncte de rating și 43,5% cotă de piață, față de locul 2 - care avea doar 2,7 puncte de audiență și 8,6% share. De-a lungul difuzării, peste 2,5 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scană, iar în minutul de aur, la ora 21.45, peste 3,1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe emisiune.
  • Sabina Sabina
    Au început înscrierile pentru Visuri la cheie

Trimite un comentariu

sus