Skip to main content

ANALIZĂ PressOne. Conspiraţii despre vaccin în emisiunile lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV: „Substanţe cancerigene în vaccinul Moderna!”

 
ANALIZĂ PressOne. Conspiraţii despre vaccin în emisiunile lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV: „Substanţe cancerigene în vaccinul Moderna!”

ANALIZĂ PressOne. Cum arată emisiunile lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV? O analiză semnată de Codruţa Simina arată ce se vede la ora de maximă audienţă la postul deţinut de Primăria Voluntari condusă de Florentin Pandele.

Publicitate

Pe scurt: conspiraţii despre vaccin şi teze ca „România, colonia occidentului”

Pe post s-au auzit chiar afirmaţii ca „ŞOC! Substanţe cancerigene în vaccinul Moderna!” sau „Cel mai puternic preşedinte din lume, Joe Biden, când nu se împiedică are planuri de vaccinare mondială!”

Mădălin Ionescu induce, într-o emisiune, ideea conform căreia „vaccinurile se transmit ca un virus”. Prezentatorul se întreabă:

„Ce aţi zice dacă aţi afla că vaccinurile cu ARN mesager se transmit exact ca un virus? Un document intern al companiei Pfizer aruncă în aer tot ce ştiam despre această tehnologie şi dă apă la moară contestatarilor.

Dacă informaţiile sunt corecte, proteina spike din vaccinurile pentru care autorităţile din toată lumea au ajuns să discrimineze populaţia, se transmite pe cale orală, prin atingere, sau chiar pe cale sexuală! Ştiu, e şocant. Au creat specialiştii Big Pharma un monstru din graba de a avea un antidot?”, conform PressOne

Tot din analiza PressOne aflăm că presupusul pericol al „vaccinurilor care se transmit ca o boală” fusese infirmat de către unitatea de fact-checking a agenţiei de presă Reuters.


Vezi toată analiza, pe PressOne


Nici Bill Gates nu e ocolit în emisiunea lui Mădălin Ionescu

Din emisiunea lui Mădălin Ionescu nu lipseşte, bineînţeles, numele lui Bill Gates prezent în multe conspiraţii despre pandemie. 

Într-una din seri, vocea din off din emisiunea lui Ionescu se întreabă: „L-au racolat serviciile secrete pe Bill Gates înainte de declanşarea pandemiei?!”, conform sursei citate. 

Autor de conspiraţii, în emisiunea Oanei Lovin

Analiza făcută de Codruţa Simina se apleacă şi asupra emisiunii Oanei Lovin, care a avut viaţă scurtă în grila Metropola TV.

Într-o emisiune, Oana Lovin l-a avut invitat pe Aurelian Popa, autorul unui blog cu teorii ale conspiraţiei şi unul din liderii protestelor „anti botniţă”. 

Reamintim că Oana Lovin a fost scoasă din grila televiziunii lui Pandele, Metropola TV, la aproximativ o lună după ce emisiunea a fost lansată. 

Mădălin Ionescu a revenit în televiziune la începutul acestui an, cu emisiunea Mădălin Ionescu Show la Metropola TV. 

Postul Metropola TV a primit licenţă de la CNA în septembrie 2020, iar din ianuarie 2021 are acoperire naţională. Principalii acţionari sunt Consiliul Local Voluntari şi echipa de fotbal Voluntari. 


Citeşte şi: Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Cu emisiune de seară. Unde? Imagini cu Mădălin de acum 20 de ani


Citeşte şi: Oana Lovin a fost scoasă din grila televiziunii lui Pandele. După o lună


Citeşte şi: CNA a votat: Pandele are televiziune naţională!


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO 2 DODO 2
    dar ce vad ? a inviat europarlamentarul spagar adrian severin ! cu ce poate asta sa ne lumineze ?
  • DODO DODO
    bine ar fi ca aia de la moderna sa-l dea in judecata si sa-i ceara daune si cum aia sint obisnuiti cu multe zerouri sa te tii ! multi latrai s-ar linisti Vorbesti cind ai dovezi
  • Gabriel Gabriel
    Si cine decide ca sunt conspiratii sau nu ?
  • Mircea Mircea
    @ONe
    Radu Moraru e si el multimea vida...
  • ONe ONe
    @Stefan @Mircea
    Da,0 pe tv,insa online...na,mai stim cazuri din astea gen Lazarus sau Radu Moraru
  • Mircea Mircea
    Audienta zero... vai mama lor:)
  • Stefan Stefan
    E ok, postul asta are audienta 0, deci nu poate fi nimeni manipulat.
  • jk jk
    Ca veni vorba de "Medelin":am vazut ca a fost "avansat" cu emisiunea:stiu ca la inceput debuta la 22,aseara am dat intamplator pe Metropola si era deja cu emisiunea si era undeva pe la 21:30

Trimite un comentariu

sus