Skip to main content

UPDATE cu VIDEO. Cristian Tudor Popescu va avea emisiune live cu Recorder

 
UPDATE cu VIDEO. Cristian Tudor Popescu va avea emisiune live cu Recorder

UPDATE. Gazetarul Cristian Tudor Popescu se alătură echipei Recorder pentru o emisiune live, difuzată exclusiv online, după cum a anunţat echipa publicaţiei. Prima ediţie va fi difuzată astăzi, 17 octombrie, de la ora 20.00. 

Publicitate

CTP va fi invitatul Ancăi Simina în emisiunea „Cap la cap”, despre care echipa Recorder spune că nu va avea o periodicitate anume după modelul televiziunii tradiţionale şi că vor intra în direct atunci când „realitatea ne aduce în faţa unor evenimente importante”.

„Clarificăm din start că nu ne vom alinia constrângerilor impuse în ultimii ani de televiziunile de ştiri: nu avem în fiecare zi un breaking news, nu fiecare seară are nevoie de două ore de dezbateri. Vom intra în direct atunci când realitatea ne aduce în faţa unor evenimente importante, încercând să punem cap la cap toate informaţiile relevante”, spun cei de la Recorder în anunţ. 

VIDEO. Emisiunea a fost difuzată live pe canalul de YouTube Recorder Talks

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a colaborat în trecut cu Digi24, tot ca invitat special, în emisiunea „Cap limpede”, unde îl avea ca partener de discuţii pe jurnalistul Claudiu Pândaru. 

Conducerea Digi24 a decis să încheie colaborarea cu CTP după ce l-a criticat pe Cosmin Prelipceanu, gazda principalului talk-show al postului, după ce a dat pe post a fost un interviu cu un tânăr, dat ca viitor soldat rus care vrea să conducă tancuri. Filmul era vechi de 14 ani, era realizat într-o discotecă, tânărul vorbea despre muzică, iar subtitrarea nu avea nicio legătură cu ce spunea el, de fapt.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus