Skip to main content

Finala Cursa iubirii va fi difuzată în direct. Când e programată şi cine sunt cuplurile rămase în show-ul matrimonial de la Prima TV

 
Cove şi Diana Bart prezintă finala emisiunii Cursa iubirii, sâmbătă, 16 decembrie /foto: Prima TV
Cove şi Diana Bart prezintă finala emisiunii Cursa iubirii, sâmbătă, 16 decembrie /foto: Prima TV

Cursa iubirii, show-ul matrimonial de la Prima TV, se apropie de finală. Postul de televiziune anunţă că finala emisiunii va fi difuzată în direct, sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20.00.

Publicitate

Dintre cele 12 cupluri care au intrat în Cursa iubirii, doar trei au ajuns în etapa finală a competiţiei. Cele trei cupluri care se luptă pentru premiul în valoare de 15.000 de euro şi o vacanţă exotică sunt Eduard şi Tania (actori), Cristina şi Alexandru (antreprenor şi customer agent în domeniul IT), Cosmin şi Adela (antrenori personali de fitness).

Finala va fi prezentată de Gabriel Coveşeanu (Cove) şi Diana Bart. În platou vor fi prezente cele trei cupluri finaliste, dar şi concurenţii care au părăsit deja Cursa iubirii.

 Cove:

„Ne aşteptăm să fim părtaşi la o seară plină de emoţii şi adrenalină şi fie ca cei mai buni să câştige. Pentru mine a fost o experienţă unică de televiziune şi mă bucur că am fost ghidul concurenţilor prin locuri minunate din România, dar şi sprijinul lor într-o competiţie dură şi frumoasă precum a fost Cursa iubirii.”

Diana Bart:

„Eu am avut multe de învăţat despre lecţia iubirii şi a unităţii în cuplu în toată această perioadă, de la cei care au venit în platou.

M-am bucurat şi m-am întristat alături de concurenţi, am trăit emoţiile lor. Iar acum vom vedea cele 3 cupluri care au reuşit să ducă tot acest parcurs până la final.”

Detalii despre cele trei cupluri finaliste:

1. Eduard şi Tania

Eduard are 47 de ani, iar Tania 33 şi ambii sunt actori. Sunt căsătoriţi de şapte ani şi au împreună un băieţel.

El este actor al Teatrului Naţional din Bucureşti, ea este de asemenea actriţă şi are şi o pasiune pentru gătit, care a îndemnat-o să participe la două show-uri culinare până acum, Chefi la cuţite (Antena 1) şi Mâncare pe care (Acasă).

Citeşte şi: VIDEO exclusiv! Povestea inedită a unui cuplu de la Cursa iubirii (Prima TV). El – actor la Naţional, ea – o fostă concurentă de la Chefi la cuţite

 

2. Cristina şi Alexandru

Alexandru (30 de ani) este antreprenor şi Cristina (35 de ani) este customer agent în domeniul IT, vin din Iaşi şi de câteva luni formează un cuplu.

3. Cosmin şi Adela

Cosmin şi Adela formează cel mai longeviv cuplu din competiţie. Au 14 ani de relaţie şi 11 ani de când sunt căsătoriţi. Cosmin are 40 de ani, iar Adela are 36 de ani şi ambii sunt antrenori personali de fitness.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus