Skip to main content

Dan Negru, despre intenţia Televiziunii Publice de a face Big Brother: „TVR trece la programe cu chiloţi şi bulendre"

 
Dan Negru, despre intenţia Televiziunii Publice de a face Big Brother: „TVR trece la programe cu chiloţi şi bulendre"

Dan Negru a comentat pe Facebook despre noul format pe care Televiziunea Română vrea sa-l facă. Este vorba despre show-ul Big Brother, care a mai fost difuzat în România în 2003, pe Prima TV.

Publicitate

Show-ul a mai fost organizat timp de două sezoane de Prima TV, dar cu oameni obişnuiţi: primul în 2003, cel de-al doilea în 2004.

Ce spune Dan Negru despre ideea TVR-ului cu Big Brother?

"Tiptil-tiptil, pe tăcute, TVR trece la programe cu chiloţi şi bulendre. Statul român începe negocierile ca să difuzeze la televiziunea publică Big Brother, unul din cele mai scumpe şi controversate reality show."
 
"Formatul a luat amenzi uriaşe"
 
"Un program de tip "humiliation show" (showuri de umilinţă) care a atras în toată lumea amenzi uriaşe sau demisii răsunătoare din cauza limbajului obscen, a scenelor de sex sau a violenţei.
 
În Anglia a fost cea mai reclamată emisiune a deceniului trecut la OFCOM (CNA-ul lor)."
 
Consiliul Naţional al Audiovizualului a suspendat Big Brother de la Prima TV
 
"Când a fost difuzat in România, cu ani în urmă, CNA a suspendat emisia Prima TV din cauza scenelor de sex difuzate în Big Brother.
 
Un grup de oameni lipsiţi de intimitate şi filmaţi 24/7 e programul pe care-l propune televiziunea publică? Sper sa nu fie adevărat!"
 
Dan Negru mai adaugă că TVR trebuia să difuzeze formate precum Românii au talent, Vocea României, Next Star sau Jocul cuvintelor
 
"TVR trebuia să difuzeze proiecte onorabile cu audienţe uriaşe ca "Got Talent" (Românii au talent) despre români talentaţi, "Vocea României" despre voci româneşti, "Next Star" despre copiii românilor sau "Jocul Cuvintelor"despre limba română. Statul român se uită însă spre "Big Brother" mult mai scump si mult mai ruşinos."
 
Big Brother, format de milioane de euro
 
"Televiziunea FOX din America a lansat o campanie numită " More hope and less humiliation" (mai multă speranţă, mai puţină umilinţă) reducând astfel umilinţa din programele tv. Noi o plătim...
 
Big Brother e un format tv de milioane de euro. Televiziunea publică a pierdut drepturile de televizare pentru Campionatul European de Fotbal, pentru Naţionala României, pentru Mondialele la handbal.
 
Dar ar avea bani de bulendre filmate 24/7 ??? Am colegi admirabili in TVR conduşi însă mereu de o şleahtă de politiceni care decid prost si strâmb... Sau vorba lui Caragiale, "proştii mor, prostia e nemuritoare".
 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus