Skip to main content

După 25 de ani! Nu mai vedem Negru de Revelion. Prima noapte dintre ani fără show cu Dan Negru

 
După 25 de ani! Nu mai vedem Negru de Revelion. Prima noapte dintre ani fără show cu Dan Negru

UPDATE. Dan Negru confirmă informaţiile Paginademedia. "Anul acesta, facem o pauză", spune el într-un clip pe Facebook. "O pauză nu e altceva decât o linişte între două aplauze", continuă Negru. "Vă promit că nu e capăt de drum, e doar o pauză", mai spune el. Filmul, la finalul articolului.

Publicitate

Pentru prima dată în ultimul sfert de secol, Dan Negru nu va mai avea program de Revelion la TV. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Dan Negru, care s-a transferat anul acesta la postul Kanal D, nu va fi şi gazdă pentru Revelionul staţiei turceşti.

Negru s-a impus ca prezentator "tradiţional" al programului de Revelion. A început în 2000, la postul public TVR 1 (două revelioane la rând), după care s-a mutat la Antena 1, unde a realizat nu mai puţin de 22 de Revelioane consecutive. În ultimii ani, sub genericul "Revelionul Starurilor", programele au mers pe "reţeta" măştilor.

Anul trecut, cât încă era la Antena 1, Dan Negru a făcut o declaraţie "în coadă de peşte": 

„E ultimul an in care prezint showul cu măşti! E datoria mea morală să spun ca ideea măştilor e din România anilor '80 când se numea "Cu Mască, Fără Mască", spunea el, fără a spune dacă e ultimul Revelion sau doar ultimul Revelion cu format cu măşti.

În anul 2021, Revelionul Starurilor cu Dan Negru ajungea la performanţe de audienţă de top la nivel european. Doar programul dintre ani al BBC 1 - New Year Live a avut atunci o audienţă mai mare decât Revelionul de pe Antena 1: 6,1 milioane la BBC, 2,5 milioane la Dan Negru.

Din cele 22 de Revelioane de la Antena 1, 21 au fost pe primul loc ca audienţă. Singurul Revelion pe locul doi a fost chiar ultimul, cel de anul trecut, când a câştigat Pro TV.

VIDEO. Dan Negru: "Fac o pauză"

Vezi audienţele Revelionului 2022, aici


Vezi audienţele Revelionului 2021, aici


Vezi audienţele Revelionului 2020, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2019, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2018, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2017, aici


Vezi audienţele REVELIONULUI 2016, aici


Citeşte şi: Dan Negru: „E ultimul an in care prezint showul cu măşti!”. Disclaimer: Nu spune că pleacă de la Antena 1


Contactat de Paginademedia.ro Nici Dan Negru nu a comentat informaţia legată de programul de Revelion. Totodată, nici oficialii Kanal D nu au făcut vreun comentariu legat de programul pe care îl vor avea înnoaptea dintre ani.

 

Dan Negru a dat în 2022 "Transferul anului". În luna ianuarie, Dan Negru a semnat cu postul Kanal D, unde a început să realizeze două emisiuni concurs: Jocul Cuvintelor şi Tu urmezi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B.A.M B.A.M
    Andrei, De ce e o decizie "bună de marketing"? Dan Negru e apropae singura vedetă cu care a defilat Kanal D anul acesta! Plus că are prestanță, iar tradiția "revelionului cu Negru" NU e moartă. Va fi doar dacă această decizie PROASTĂ se concretizează...
  • MucCelMic MucCelMic
    Daca Pro-ul face revelion anul acesta, ce rost avea sa faca si Negru? Pro-ul a luat decizia inteleapta sa faca program de revelion, dat fiind faptul ca tara este in criza, deci nici bani suficienti nu exista ca sa iasa prea multa lume din case. Anul trecut au "mirosit" ca e rost de audienta (din cauza pandemiei, lumea nu a prea iesit) si au facut din nou program de revelion dupa ani buni de pauza. Ramane de vazut cum se va vedea batalia audientelor anul acesta.
  • Andrei Andrei
    Felicitări Kanal D! O decizie bună la marketing
  • Andrei Andrei
    @abc+, nu e adevarat. S-a filmat un sezon în avans la Prețul cel bun :))
  • jk jk
    @abc+ in afara de cei doi,se mai poate da revelionul doar cu Mirela Vaida,ceva gen programe cu populara/muzica de petrecere.Zic doar ca alta varianta nu e de interes la Antene
  • abc+ abc+
    Au rămas Vârciu&co pentru a produce revelionul Antenei, asta este tragic.
    Acești 2 măscărici nelipsiți din nicio emisiune a Antenei 1. Au avut rețeta la TCDU, dar după Antena a profitat prea mult și i-a băgat peste tot. Mulți nu îi mai suportă, iar Prețul cel bun este sub orice critică - abia dacă prinde top4. Se aude că Antena 1 vrea să readucă Acces direct pe post.
  • jk jk
    Poate e mai bine asa.Macar de ii dadeau de Revelion,mai devreme,nu de la 22-23 o editie speciala a uneia dintre emisiunile sale,aia ar fi mers.Si de Craciun
  • An An
    Si postul si formatul aduceau revelionul in primele locuri...sa nu uitam ca ProTv a facut non-combat cu filme si programe modeste ani la randul fara a incerca sa ia fata Antenei, fiindca publicitatea dintre ani se stie ca e scazuta...lumea sta cu televizorul aprins sa asculte muzica si sa anime petrecerea cu imagini si apoi pentru numaratoarea inversa... eu unul nu cred ca un revelion cu Negru pe Kanald ar fi adus o poztie mai buna de 3 in cel mai bun caz... KanalD are vedete principale actrite si actori din filmele turcesti...daca vor sa faca show, sa le aduca in Romania pt un program misto de Revelion si macar vor reusi sa atraga publicul pe care il cucereste cu serialele... in rest, KanalD de revelion nu cred ca va urca podiumul...
  • B.A.M B.A.M
    TRIST!
  • R R
    Dati audientele chefi la cutute de aseara

Trimite un comentariu

sus