Skip to main content

OFICIAL. Dentsu România/Carat confirmă: preia contul Vodafone şi anunţă numiri în management

 
Marian Petcu, Group Client Partner Dentsu
Marian Petcu, Group Client Partner Dentsu

E OFICIAL. Contul de media al Vodafone trece din 2023 la Dentsu/Carat, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate în urmă cu câteva săptămâni. Grupul media anunţă oficial şi noi nume în management.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Citeşte şi: Schimbare în piaţa media din România! Contul de media al Vodafone se mută la altă agenţie după o licitaţie

Administrarea bugetului de publicitate al Vodafone trece şi în România la grupul Dentsu, care deţine, printre altele, agenţia de media Carat. Anunţul a fost făcut oficial de gupul de comunicare.

Totodată, Dentsu România anunţă schimbări la nivel de management:

  • Radoslav Nedelchev este Country Manager pentru România, acesta urmând să îşi păstreze în acelaşi timp poziţiile de COO şi Chief Client Officer pentru dentsu Southeast Europe.
  • Marian Petcu se va alătura echipei de conducere a operaţiunilor dentsu din România, în calitate de Group Client Partner. În plus, acesta va prelua un nou rol în cadrul organizaţiei, cel de director regional de strategie pentru pieţele sud-est europene. Înainte de a se alătura dentsu, Marian a lucrat în cadrul GroupM.

Schimbările produse la nivelul echipei de conducere a operaţiunilor dentsu din România au inclus anterior nominalizarea lui Marius Tianu în funcţia de Creative Director şi cooptarea Velimirei Petrova pe poziţia de Group Trading Director. 

Citeşte şi: TRANSFORMARE. Isobar devine Dentsu Creative. Marius Tianu rămâne la conducerea biroului din Europa de Sud-Est

Marian Petcu:

„Deoarece rolul de director de strategie este unul de nivel regional, decizia de a mă alătura unui grup puternic precum dentsu a fost una foarte uşoară.

Sunt încântat să pot pune în valoare puternicele instrumente globale şi datele pe care dentsu le deţine pe piaţa locală, pentru a dezvolta businessurile extraordinare ale clienţilor noştri din România."

Sławomir Stępniewski, CEO al dentsu pentru regiunea Europei Centrale şi de Est:

„La nivelul operaţiunilor regionale ale dentsu CEE, vedem un mare potenţial de creştere pentru piaţa din România, una deosebit de importantă pentru clienţii noştri. Anul viitor, România va fi pentru noi principalul punct de interes în regiune.

Radoslav are experienţă în implementarea cu succes al managementului schimbării pe piaţa din Croaţia şi, prin urmare, sunt convins că el este persoana potrivită pentru a dirija procesele de schimbare în businessul nostru din România."

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus