Skip to main content

Un fost concurent Exatlon şi o jurnalistă prezintă detalii din culisele show-ului Insula de 1 milion. Emisiunea se difuzează online

 
Alex Nedelcu şi Cornelia Ionescu
Alex Nedelcu şi Cornelia Ionescu

Detalii din culisele show-ului Insula de 1 milion. Cornalia Ionescu (jurnalist) şi Alex Nedelcu, fost concurent Exatlon în sezonul 1, prezintă detalii din culisele emisiunii Insula de 1 milion, show-ul care a debutat sâmbătă la Kanal D.

Publicitate

Cornelia Ionescu şi Alex Nedelcu găzduiesc emisiunea Secretele Insulei de 1 milion, pe YouTube WoWnews şi Facebook Wowbiz. Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 19.00.

În funcţie de evenimentele care se petrec pe Insula de 1 milion, cei doi prezentatori aduc ediţii speciale şi vor avea interviuri cu participanţii după eliminarea lor din competiţie.

Cornelia Ionescu:

„Suntem convinşi că publicul abia aşteaptă să afle poveştile concurenţilor, să-i vadă şi după ce ies din competiţie, dar mai ales să le afle părerile după eliminare.

Noi vom sta de vorbă cu ei imediat după ce părăsesc Insula de 1 milion, vom avea interviuri chiar din Republica Dominicană, dar şi în platoul nostru de la Bucureşti".

Cornelia Ionescu, jurnalist de peste 10 ani în echipa site-ului Wowbiz.ro şi şi Alex Nedelcu, fost participant Exatlon, au făcut pentru prima dată echipă în mediul online în anul 2018, imediat după întoarcerea lui Alex Exatlon.

Alex Nedelcu:

„Sunt bucuros să fiu implicat în acest proiect, să urmărim îndeaproape tot ceea ce se întamplă în Republica Dominicană, pe Insula de 1 milion.

Este impresionant acest reality de aventură care aduce în atenţia tuturor adrenalină, emoţie şi caractere atat de diferite".

Citeşte şi: INTERVIU. Cosmin Cernat, detalii despre show-ul de la Kanal D, Insula de 1 milion. „E important ca demersurile concurenţilor să fie autentice, pentru că maştile cad invariabil”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus