Skip to main content

Matinalul Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat de la Kanal D2 şi Radio Impuls se întoarce cu un nou sezon

 
Matinalul Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat de la Kanal D2 şi Radio Impuls se întoarce cu un nou sezon

Kanal D2 anunţă premiera noului sezon al matinalului Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat. Matinalul care se difuzează simultan la Kanal D2 şi Radio Impuls se va întoarce cu cel de-al doilea sezon, luni, 4 septembrie, la ora 07.00. Alături de cei doi matinali se află Nadina Zisu, care este responsabilă cu ştirile zilei.

Publicitate

Ce spun prezentatorii despre noul sezon?

Cosmin Cernat:

„Ne-a fost foarte dor de publicul nostru, abia aştept să intru în studio şi să simt atmosfera aceea a unei dimineţi promiţătoare, alături de colegii mei. Vacanţele sunt frumoase, dar mai frumoase sunt revenirile, reîntâlnirile, acel schimb de energie, de bucurie, cu publicul."

Greeg (Grigore Şerban):

„Vă aşteptăm să fiţi iar alături de noi, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 07:00, la Kanal D2 şi Radio Impuls, revenim cu forţe proaspete! Deja v-am pregătit suprize frumoase, pe care le veţi descoperi din 4 septembrie! Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în numar mare în primul sezon al matinalului, iată că intrăm în cel de-al doilea sezon al emisiunii! Suntem nerăbdători să vă facem dimineţile frumoase în continuare."

 Nadina Zisu:

„M-am bronzat, m-am relaxat, dar nu am putut sta departe de ştiri, aşa că sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplâ! Mi-e dor de publicul nostru, de colegi şi, da, mai este un pic până revin cu cele mai proaspete informaţii din studioul «Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat»! Abia aştept reîntâlnirea cu echipa noastră şi cu publicul nostru minunat."

Matinalul a debutat pe 1 mai şi este o combinaţie de dialoguri, ştiri de actualitate, cu numeroase rubrici, momente interactive, dar şi invitaţi.

Citeşte şi: Matinal nou la Radio Impuls şi Kanal D2, cu Greeg, ex-Pro FM, şi Cosmin Cernat

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus