Skip to main content

Parlamentul a decis: directorii interimari din TVR şi Radio revin pe funcţie

 
Ramona Saseanu si Liviu Popescu. Sursa foto: Libertatea
Ramona Saseanu si Liviu Popescu. Sursa foto: Libertatea

Parlamentul a decis ca Liviu Popescu şi Ramona Săseanu, cei doi directori ai instituţiilor publice de radio şi televiziune, să revină în funcţie. 

Publicitate

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor i-au numit, joi, pe cei doi ca directori generali interimari ai Societăţii Române de Televiziune (SRTV) şi Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), informează Agerpres

Cei doi vor avea interimate fixe, de două luni. Aceştia vor prelua interimatul pentru o perioadă de 60 de zile. Această modalitate de numire survine lipsei de cvorum din şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor de miercuri, notează aceeaşi sursă. 

PSD ar vrea să atace în contencios administrativ deciziile luate de Birourile permanente reunite privind numirea directorilor generali interimari ai TVR şi Radioului public, a spus Lucian Romaşcanu (liderul senatorilor din PSD). 

Este a doua oară când Săseanu şi Popescu sunt numiţi interimari la TVR şi SRR. Reamintim că săptămâna trecută Curtea Constituţională a stabilit că primele numiri, din 11 mai, au fost neconstituţionale. Decizia CCR a produs şi efecte- cei doi directori şi-au încetat mandatele pentru câteva zile. 

La începutul lunii mai au fost respinse rapoartele de activitate ale Postului public şi ale Radioului public. Astfel, Doina Gradea a fost demisă de la conducerea TVR. La fel şi Georgică Severin de la conducerea Radioului. 


CITEŞTE ŞI: Directorii interimari din TVR şi Radio au fost puşi neconstituţional. Decizia a fost anunţată astăzi


CITEŞTE ŞI: OFICIAL. Doina Gradea şi Georgică Severin au fost demişi. Parlamentul a respins rapoartele de activitate ale TVR şi Radioului Public


CITEŞTE ŞI: VIDEO. Ramona Săseanu, propunerea PNL pentru şefia interimară a TVR-ului, interviu cu o vrăjitoare acum şase ani


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    voi ziceti ca ati MODERAT comentariul lui ilie??? nu v-a scapat nimic,sau epitetul adresat psd,nu-l considerati jignitor.stiu ca va place,daca -i adresat psd,dar totusi ar trebui sa-l stergeti.fiti deontologi pana la capat.
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Gradea, Cristache, Cristoiu, Nistorescu ca și Tompea, Dirvariu, Amza, Liță, Stănescu, Fulea, Vornicu, Ivașcu, Blebea, Serban-Iancu ar trebui sa învețe cuvintele Gata, Valea!
  • B.A.M B.A.M
    De ce e așa mare disperarea în PNL și USR să se facă de râs propunând pentru a doua oară o împătimită a magiei și vrăjitoriei?! Încă puțin și cred că-l șantajează pe Orban...
    Adică... În plină campanie electorală a lui Orban pentru șefia PNL, el i-a o decizie care-i scade imaginea și șansele de a câștiga, cât și imaginea partidului pe de-a-ntregul... CARE-I LOGICA?!
  • Ilie Ilie
    Bv!!! Afara cu gradea și cristache doi psd iști jegoși!!!!
  • Ilie Ilie
    Normal k *** psd iște nu le convine!!! Afara cu gradea și cristache!!!

Trimite un comentariu

sus