Skip to main content

Kanal D pregăteşte lansarea unui nou post de televiziune după preluarea Bucureşti TV. Cum se va numi

 
Kanal D pregăteşte lansarea unui nou post de televiziune după preluarea Bucureşti TV. Cum se va numi

Televiziunea Kanal D se extinde. Dogan Media International, proprietarul Kanal D, a obţinut aprobarea CNA pentru preluarea licenţei audiovizuale pentru Bucureşti TV, post de televiziune generalist cu difuzare HD, inclus în lista must carry a operatorilor de cablu din România. 

Publicitate

Televiziunea urmează să fie redenumită în Kanal D2, au anunţat reprezentanţii televiziunii.

În aceeaşi sedintă, Dogan Media International a obţinut aprobarea CNA şi pentru preluarea de noi licenţe audiovizuale pentru Radio Impuls. Astfel, Radio Impuls îsi extinde reţeaua şi va fi auzit în curând şi la Ploiesti, Câmpina, Sinaia, repere esenţiale în acoperirea regionala a centrului României, precum şi la Alba Iulia şi Câmpeni, despre care Paginademedia.ro a anunţat AICI

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls

„Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România.

Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare. Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”

Grupul Dogan Media International este reprezentat de trei divizii: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls, cu 14 licenţe) şi Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro, canalul de YouTube TheXclusive si WOWnews).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Vlad
    Cu cine va fi revelionul 2023 la Kanal D?
  • Catalin Catalin
    Mersi de informatii. Daca tot vor sa dea seriale, ar trebui sa incerce cu cele turcesti difuzate in day time, Happy are un succes nemaipomenit cu ele ( emanet, yemin, etc). Cred ca ar avea audiente destul de bune daca ar difuza un episod sau doua pe Kanal d, dupa care sa-l mute pe Kanal D 2.
  • Lucian Lucian
    Mai bine in ziceu Doi TV. In locul lor pastram D-ul ca la Kanal D (dar cu bulina portocalie) si adaugam "oi" dupa.
  • abc+ abc+
    Am văzut logo-ul pentru Kanal D2 — este oribil! Mai bine mergeau pe logo-ul “teve2”, post-soră din Turcia.
    Cel de la “teve2” se integrează mult mai bine pentru Kanal D2 — rămâne “D-ul” din siglă și pe codița de la 2 pot scrie lejer “Kanal D”.

    Logo în articolul TVMania: https://www.tvmania.ro/bucuresti-tv-devine-kanal-d2-cum-va-arata-grila-de-programe-383994/amp
  • Ha Ha
    Marian, da, acum că am văzut grila, acum sunt 100% sigur, mai bine îl numeau Kanal D Gold, făceau sigla aurie și puneau Gold jos și gata. Că în mare că sunt seriale turcești difuzate și Vacanța Mare
  • D2 D2
    Puteau simplu sa îl numească Kanal 2 , rima bine cu Kanal D
  • Marian Marian
    Catalin , grila de programa o gasesti pe tv mania , vor fi o gramada de seriale surcesti etc, ne turcim cu totul, au scris deja ceva da
  • Catalin Catalin
    Sunt curios care va fi noua grila a postului, daca vor face din el un post de seriale turcesti ( ar avea ca avantaj promovarea intensa pe canalul principal) sau il vor pastra ca generalist, cu emisiuni proprii. Dar, asa cum spunea si Ha, e un nume destul de neinspirat.
  • Ha Ha
    Și risipă de bani, părerea mea.
    Poate după lansare mă voi înșela
  • Ha Ha
    ORIBIL nume, mergea mai bine Kanal D Gold

Trimite un comentariu

sus