Skip to main content

Dorian Popa sau Alina Ceuşan, printre nominalizaţii pentru cel mai bun influencer. Cristina Ich a câştigat anul trecut

 
Dorian Popa sau Alina Ceuşan, printre nominalizaţii pentru cel mai bun influencer. Cristina Ich a câştigat anul trecut

Dorina Popa sau Alina Ceuşan se numără printre nominalizaţii pentru cel mai bun influencer din România, care va fi desemnat la gala E! People's Choice Awards.

Publicitate

În 2020, Cristina ICH a câştigat acest premiu, iar în 2019 s-a impus Adelina Pestriţu.

Lista celor opt nominalizaţi este completată de Carmen Grebenişan, Ceanu Zheng, Cristina Almăşan, Mădălin Şerban, Maria Zvinca şi Marilu Dobrescu.

Campania de votare are loc între 27 octombrie şi 17 noiembrie, pe site-ul votepca.com sau pe Twitter.

Festivitatea de premiere 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noptea de marţi spre miercuri, 7 decembrie, de la ora 02:00. Reluare galei este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

Fanii pot vota de până la 25 de ori pe zi/categorie/modalitate de vot (pe site sau Twitter). În data de 9 noiembrie, voturile sunt dublate, astfel fanii pot vota de până la 50 de ori pe categorie/modalitate de vot.

Pentru votarea pe Twitter, postările trebuie să fie publice pentru a fi luate în considerare. Postările sunt luate în considerare dacă acestea conţin cele două hashtaguri: hashtag cu numele categoriei (#RomanianSocialMediaStar) şi hashtag cu numele nominalizatului.

Spre exemplu: Votez pentru #RomanianSocialMediaStar pe #NumeleNominalizatului la E! People’s Choice Awards! #PCAs

Hashtagurile nominalizaţilor sunt: #AlinaCeusan, #CarmenGrebenisan, #CeanuZheng, #CristinaAlmasan, #DorianPopa, #MadalinSerban, #MariaZvinca şi #MariluDobrescu.

Ce au declarat cei opt influenceri nominalizaţi

Alina Ceuşan: “Nominalizarea mă bucură în mod evident, mai ales că se întâmplă în ani consecutivi, ceea ce înseamnă că facem bine ceea ce facem, ca echipă. Aşteptăm voturile celor care ne urmăresc în activitatea noastră online şi gala de premiere!”

Carmen Grebenişan: “WOW, super tare! La cât mai multe nominalizări de genul! Vă mulţumesc foarte mult pentru această nominalizare. Cu acest trofeu, anul 2021 ar fi complet pentru mine.”

Ceanu Zheng: “Când aveam 17 ani şi am filmat primul vlog pe youtube cu un telefon not last generation, nu visam că voi ajunge atât de departe. În fiecare zi, încerc să fiu o variantă mai bună a mea şi să trimit în univers âtata iubire cât am primit eu online şi offline. Mulţumesc, E! Entertainment, pentru această nominalizare, înseamnă mult pentru mine.”

Cristina Almăşan: “OMG! Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu nominalizată la E! People’s Choice Awards. Nu te aştepţi niciodată la aşa ceva, deşi speri de fiecare dată ca munca să-ţi fie recunoscută şi apreciată.

Sunt momente care te copleşesc atât de tare, încât îţi vine să renunţi, dar îţi reaminteşti că aceste emoţii, precum aflarea veştilor bune, nu se compară cu nimic. Devii mai puternic şi mai motivat să munceşti! Mulţumesc pentru nominalizare şi mulţumesc că mă susţineţi! Datorită vouă am ajuns aici.”

Dorian Popa: “Mulţumesc E! Entertainment pentru nominalizare! O veste foarte bună, venită într-o perioadă mai grea pentru noi toţi. Mă bucur de nominalizarea la categoria Romanian Social Media Star of 2021, ca de altfel de toate premiile primite, mă motivează să fiu din ce în ce mai bun şi mai implicat. Le mulţumesc şi oamenilor care mă urmăresc zilnic şi promit să rămân acelaşi Dorian Popa. Doamne ajută!”

Mădălin Şerban: “WOOOOOOW! Frăţiorilor, datorită vouă am reuşit să ajung aici. Am primit vestea cea mare că sunt nominalizat la E! People’s Choice Award. Nu m-am aşteptat la asta nicio secundă şi sunt fericit că am creat aceasta poveste împreună. Mulţumesc pentru nominalizare şi haaaai cu voturile să vedem cine merită mai tare premiul pentru Romanian Social Media Star.”

Maria Zvinca: “Păcat că nu puteţi auzi ţipetele de bucurie prin scris. Sunt foarte flatată că sunt din nou nominalizată, chiar este o onoare sa fiu într-o selecţie atât de restrânsă de creatori. Pentru mine tot ce fac în online e foarte important, îmi iau rolul de creator de conţinut în serios şi mintea mea caută non stop idei de proiecte care pot aduce ceva nou în online-ul românesc.

Iar faptul că E! Entertainment recunoaşte eforturile mele şi mă încadrează în această listă de nominalizaţi, mă bucură şi îmi dă încredere. Mulţumesc E!, hai să vedem cine a câştigat inima oamenilor în ultimul an.”

Marilu Dobrescu: “Sunt atât de încântată că e imposibil ca doar câteva rânduri în scris să poată cuprinde un entuziasm atât de masiv. Mulţumesc şi iar mulţumesc pentru această nominalizare, sunt onorată! Îmi vine sa îmi pun un rock’n’roll din anii ’80 şi să îl dau la volum maxim ca să pot să sărbătoresc cum trebuie, în stilul caracteristic!”


CITEŞTE ŞI: Cristina ICH, cel mai bun influencer în 2020. Mai tare decât Alina Ceuşan şi Tequila, în competiţia unde Adelina Pestriţu a fost premiată anul trecut

CITEŞTE ŞI: Adelina Pestriţu, mai tare decât Selly şi Bromania. A câştigat titlul de „Cel mai bun influencer din România”. Cine sunt ceilalţi finalişti?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus