Skip to main content

Ce se întâmplă doctore ... Chioţea? Când începe la TVR emisiunea de sănătate

 
Dorin Chioţea. Foto: TVR
Dorin Chioţea. Foto: TVR

O nouă emisiune intră în grila Televiziunii Publice, la începutul săptămânii viitoare. Este prezentată de Dorin Chioţea.

Publicitate

Chioţea prezintă o emisiune cu teme din domeniul medical care debutează de luni, 18 octombrie, de la ora 13:00, la TVR 1.

Producţia „Dr. Chioţea” se vede de luni până miercuri, de la ora 13:00.

Chioţea, actual şef al sportului din TVR, va avea în emisiune şi invitaţi din domeniul medical.

Luni, la 13.00, dr. Irinel Popescu, coordonator al Clinicii de Chirurgie şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, dialoghează cu Dorin Chioţea despre bolile ficatului şi rolul alimentaţiei în păstrarea sănătăţii. Tot luni va fi invitată şi Chris Simion, scriitoare şi regizoare.

Tot în prima ediţie se va prezenta şi un reportaj realizat la Serviciul de Ambulanţă din Bucureşti.

Reamintim că Dorin Chioţea este noul şef al sportului din TVR din luna august, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate la vremea respectivă.

 

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Dorin Chioţea e noul şef al sportului din TVR

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pilă Livia Pilă
    Sunt tot mai sigură că in promovarea pe post a dlui dr. Chiotea un rol fundamental i-a revenit d-lui Ionut. Cristache. Care ce si-a zis? De ce să fiu eu cel mai impopular ins care apare pe ecranele TVR 1? Să fie Chiotea! Si uite ca i-a ieșit! Incă o felie de tort, Ramona!
  • astalos gretzea astalos gretzea
    este normal ca Chiotea sa aiba timp si de emisiuni, oricum sunt numai mercenari in redactia de sport. aproape toti au si alte angajamente pe la diverse posturi de televiziune. e o adevarata revolutie/ rezolutie/ relilienta cu numirea valorosului Dorin Strambea Chiotea. ratingul tevereului este in ascensiune precum coada unui caine speriat.
  • Adi Adi
    Pentru mine este de neimaginat cum un asemenea personaj este primit intr-o televiziune. Oricare ar fi ea. Nu are dicție, nu are voce, nu are prezenta( față), nu are nimic. Doar lipsuri. Bine, nu si pentru TVR.

Trimite un comentariu

sus