Skip to main content

Dragoş Pătraru, despre Starea Sănătăţii: „S-a născut din nevoia de a avea bani în plus, pentru salarii”

 
În mai, Dragoş Pătraru a lansat şi canalul de YouTube Starea Sănătăţii / foto: arhiva personală
În mai, Dragoş Pătraru a lansat şi canalul de YouTube Starea Sănătăţii / foto: arhiva personală

Dragoş Pătraru, iniţiatorul brand-ului media Starea Naţiei, care a fost aproape zece ani şi pe TV, a mărturisit, pentru Paginademedia.ro, cum a luat naştere Starea Sănătăţii, canalul de YouTube lansat aproape în acelaşi timp cu plecarea din primăvară de la Prima TV.

Publicitate

„Nevoia de a avea nişte bani în plus, pentru ziua de salariu” a fost motorul principal pentru acest nou proiect.

Dragoş Pătraru a făcut toate aceste mărturisiri în Interviul lunii de la Paginademedia.ro, în care a dezvăluit şi motivele ieşirii din grila Prima TV.

Dragoş Pătraru:Starea Sănătăţii este un proiect care nu are la bază doar pasiunea mea pentru sănătate şi transfărmările prin care am trecut fizic, cât nevoie de a avea nişte bani în plus, pentru ziua de salariu.

Eu de la Starea Sănătăţii, deşi începuse să producă destul de mult, datorită sponsorilor şi oamenilor care contribuiau financiar, nu am luat niciodată un leu. Mai mult, nici de la Starea Naţiei nu am băgat în buzunar nici un ban, ci am investit”.

La începutul anului, Starea Naţiei a împlinit zece ani de la lansare. Deşi a renunţat la teleziviune şi nu crede că va reveni pe micile ecrane, ci va rămâne să producă doar în mediul online conţinutul, Dragoş Pătraru este mai bucuros ca niciodată.

Ce face Dragoş Pătraru cu Starea Naţiei după ieşirea de pe TV

 

Despre viaţa după renunţarea la TV:

Dragoş Pătraru: „De o lună şi ceva, chiar dacă muncesc mai mult decât munceam la TV, am această senzaţie că n-ating pământul, că nu calc. Deci sunt atât de fericit în mine, pentru că nu mă mai apasă presiunea aia fantastică: aoleo, încep să sune telefoanele!”

Despre plecarea de la Prima TV:

Dragoş Pătraru: „În timp, relaţia asta a devenit foarte toxică, în sensul că în momentul în care nu eşti plătit cu lunile este evident că partenerul tău nu te respectă pur şi simplu”.

Cel mai recent episod din #StareaSănătăţii - Unde găsim terapie pentru stres

 

În noul episod al podcast-ului Starea Sănătăţii, Dragoş Pătraru a vorbit despre managerierea stresului. A spus că terapia oferită de spaţiile verzi este, în opinia sa, cea mai la îndemână, cea mai eficientă şi mai importantă. De aceea, a şi investit în copaci.

Dragoş Pătraru: „Eu am dat tot ceea ce am economisit anul acesta pe copaci. I-am luat direct mari, din Italia. La 45 de ani cât fac luna viitoare sunt conştient că am mai puţine zile de mâine decât zile de ieri, aşa că aş vrea şi eu să mă bucur de ceea ce plantez”

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus