Skip to main content

Emilia Popescu şi Mihai Călin, în distribuţia serialului Camera 609, la Antena 1

 
Emilia Popescu şi Mihai Călin, în distribuţia serialului Camera 609, la Antena 1

Nume noi în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, produsă de Ruxandra Ion. Emilia Popescu şi Mihai Călin fac parte din distribuţia producţiei, care va fi difuzată în această toamnă la Antena 1.

Publicitate

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este o adaptare după producţia turcească Room 309 (titlul original: No 309).

Scenariul noului serial Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este semnat de Bianca Mina, Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandra Ion.

Ce personaje vor interpreta Emilia şi Mihai?

Emilia Popescu va face cuplu cu partenerul său de scenă de la Teatrul Naţional, actorul Mihai Călin. Emilia va juca rolul Violetei, mama lui Victor (Matei Negrescu – protagonist) şi soţia lui Sergiu (Mihai Călin).

În urma studiilor de contabilitate, pe când era tânără, Violeta a făcut un stagiu de practică la firma arhitectului Iosif Pop şi a rămas însărcinată cu Sergiu. Deşi căsătoriţi şi cu un copil, Sergiu a avut numeroase relaţii extraconjugale, de unde şi gelozia Violetei. Scopul ei este să îşi vadă fiul aşezat la casa lui.

Emilia Popescu:

"Personajul meu, Violeta, e tipul femeii care vrea să parvină cu orice preţ. Prin căsătorie, ajunge în aşa zisa lume bună, a celor cu bani şi cu vizibilitate. <Scopul scuză mijloacele> pare a fi deviza ei în viaţă.

Deşi cinică, făcând orice pentru a moşteni o avere uriaşă, eu am încercat să o "îndulcesc" un pic, adăugând puţin umor în relaţia cu soţul ei. Am căutat s-o "umanizez", arătând şi iubirea care a fost şi a mai rămas pentru bărbatul ei, un cuceritor.

Mamă posesivă, la un moment dat poate deveni şi comică, atunci când nu-i ies planurile. Sunt extrem de bucuroasă să vin în familia Ruxandrei Ion, producătorul deja legendar al serialelor de succes. Şi sper ca împreună cu partenerii mei, colegi de scenă de atâţia ani, să aducem zâmbetul pe buze şi bucuria pe chipul telespectatorilor fideli ai serialelor noastre."

Mihai Călin îl va pune în scenă pe Sergiu, tatăl lui Victor (Matei Negrescu – protagonist), un bărbat afemeiat şi excentric, foarte glumeţ şi fan al teoriilor conspiraţioniste. Deşi e un bărbat inteligent, Sergiu este deopotrivă răsfăţat şi leneş, afişând nonşalant o comoditate care a dus într-un final la punerea lui pe tuşă în compania tatălui său.

Privilegiile oferite de poziţia socială a tatălui său i-au permis însă să se bucure de plăcerile vieţii. Pe soţia lui, Violeta (Emilia Popescu), a cunoscut-o în timpul unei stagiuni de practică, însă nici căsătoria cu ea şi nici venirea pe lume a lui Victor nu l-au convins să renunţe la aventurile extraconjugale.

Mihai Călin:

"Sergiu Pop este un bărbat care, la adăpostul averii tatălui, a căutat doar partea relaxată, chiar superficială, a vieţii. Se bucură de micile plăceri precum navigaţia cu vaporaşe în piscină ori călătoriile.

Ar fi putut realiza mult mai multe, dar comoditatea “i-a pus beţe in roate”. Se simte bine cu Violeta, o iubeşte de 30 de ani, chiar dacă în aceeaşi notă haios-uşurică. Gluma şi flirtul sunt a doua lui natură. Sau… prima."

Despre Emilia Popescu:

Absolventă a Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti la clasa profesorilor Olga Tudorache şi Florin Zamfirescu, Emilia Popescu a jucat de-a lungul timpului numeroase roluri pe scena teatrului şi a filmului românesc şi a fost decorată cu Ordinul Naţional Pentru Merit în grad de Cavaler.

Despre Mihai Călin:

Absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti şi distins cu premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol principal,  Mihai Călin a jucat numeroase roluri de teatru şi film, dar şi producţii precum Fructul Oprit, Adela, Regina, O Iubire ca în filme.

Galerie foto:

Citeşte şi: Antena 1, un nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, după o producţie turcească

Citeşte şi: FOTO: Cine sunt protagoniştii noului serial de pe Antena 1 - Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Actriţa în rol principal a jucat în Vlad, de la Pro TV

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus