Skip to main content

Euronews are un nou director, cu experienţă la o companie americană din industria aerospaţială şi a apărării şi la Academia Română

 
Euronews are un nou director, cu experienţă la o companie americană din industria aerospaţială şi a apărării şi la Academia Română

Schimbare de management la televiziunea Euronews România. Postul de ştiri are un nou director, pe Lucian Petrişor. Noul şef de la Euronews şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în mediul corporate la gigantul american Honeywell, jucător în industria aerospaţială şi a apărării. În ultimii patru ani a fost director al Academiei Române. 

Publicitate

Lucian Petrişor vine în locul lui Gabriel Petrea, cel care a îndeplinit funcţia de director al televiziunii în ultimii trei ani. Gabriel Petrea deţinea în paralel şi funcţia de director general adjunct al Politehnicii Bucureşti. 

„Dacă primii 2 ani au însemnat pentru Euronews România intrarea pe piaţă, dezvoltarea, organizarea, precum şi implementarea proceselor didactice, continuarea firească este de a se consolida şi de a atrage un public cât mai numeros, atât din punct de vedere al audienţei, cât şi al procesului de formare al noilor generaţii”, anunţă reprezentanţii televiziunii. 

Lucian Petrişor, director Euronews România:

„Intru în acest proiect cu mult optimism. Platforma media Euronews România a demonstat că are deja vizibilitate şi un public interesat de subiectele pan-europene

.Vom dezvolta şi consolida zona de business a proiectului. Mulţumită brand-ului puternic şi a unei echipe de profesionişti, sunt convins că Euronews România se va dezvolta mai puternic în zona mediului de afaceri, marketing şi evenimente”

Andra Diaconescu, redactor-şef Euronews România

„Euronews România lucrează cu ambiţie, dedicaţie şi pasiune pentru publicul său. Parte dintr-un brand internaţional la nivelul întregii Europe, hub-ul nostru media, găzduit într-un spaţiu academic, dezvoltă zilnic produse jurnalistice şi educaţionale. A le consolida în mediul de business competitiv înseamnă progres, atât pentru piaţa din România, cât şi pentru cea europeană.”

Ca parte importantă a Politehnicii Bucureşti, Euronews România devine cel mai mare proiect media care se adresează studenţilor, facilitându-le accesul la informaţii de interes din toate domeniile şi la tehnologie de ultimă oră. 

Gabriel Petrea, Directorul General Adjunct al Politehnicii Bucureşti:

„Euronews România îşi va continua activitatea şi va dezvolta componenta esenţială a laboratorului media prin care îşi propune să ofere acces celor peste 40.000 de studenţi ai Universităţii la tehnologii inovatoare, fiind şi singurul laborator care funcţionează în timp real la această anvergură”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus