Skip to main content

Eurosport, emisiune nouă dedicată Jocurilor Olimpice de iarnă. Mai sunt 100 de zile până la Beijing 2022

 
Eurosport, emisiune nouă dedicată Jocurilor Olimpice de iarnă. Mai sunt 100 de zile până la Beijing 2022

Eurosport anunţă o nouă emisiune dedicată Jocurilor Olimpice de iarnă, care vor avea loc în 2022 în Beijing, China.

Publicitate

Până la o nouă ediţie a Jocurilor Olimpice au mai rămas 100 de zile, astfel că Eurosport va lansa din 23 noiembrie „Winter Pass”, o emisiune dedicată acestui eveniment major care va avea loc în februarie 2022.

În total sunt zece episoade de câte o oră. Gazda show-ului va fi Radzi Chingyangya, cel care a prezentat pentru Eurosport UK Jocurile Olimpice de la Tokyo, din acest an.

În fiecare săptămână, Chingyangya va vizita unele dintre cele mai importante locaţii în care sportivii evoluează în drumul spre Jocurile Olimpice – printre care staţiunea de schi alpin St. Moritz, Turneul Celor Patru Trambuline şi pista de patinaj viteză de la Heerenveen.

Fiecare episod Winter Pass va include şi rubrici precum:

-  „Sportivi de urmărit”- în care telespectatorii vor cunoaşte unii dintre sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice.

- „Povestiri Olimpice Esenţiale powered by Bridgestone” - în această rubrică sunt prezentanţi foşti sportivi cunoscuţi precum Hermann Maier, Matty Nykanen sau Steven Bradbury.

Alte noutăţi anunţate de Eurosport:

Din 26 octombrie – data care marcheză 100 de zile rămase până la Jocuri – până în 29 octombrie, Eurosport 1 va transmite două ore Hall of Fame, prezentând unele dintre momentele incredibile Olimpice de la Torino, Vancouver, Sochi şi PyeongChang.

Jocurile Olimpice de la Beijing se vor difuza şi în Franţa pe Eurosport (cele de la Tokyo nu au fost date).

La Jocurile de la Beijing 2022 va reveni emisiunea Eurosport Cube.

Imnul produs exclusiv pentru Eurosport de către compozitorul Steven Price, în colaborare cu Orchestra Simfonică Londra, va reveni pentru Beijing 2022.

Recent, Eurosport a anunţat prelungirea contractului pentru sporturile de iarnă, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

 

CITEŞTE ŞI: Sporturile de iarnă, încă cinci ani pe canalele Eurosport

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Pai daca nu prea mai au ce sa transmita in direct, in timpul saptamanii, mai ales pe Eurosport 2, baga lumea emisiuni despre JO 2022...

Trimite un comentariu

sus